Resptiä ei ole, mutta näyttävän ja maukkaan kikan tiedän. Glögikattilan päälle asetetaan kasa sokeripaloja rautalankahäkkyrällä. Glögiin ja sokeripaloihin kaadetaan vahvaa viinaa. Sammutetaan valot ja sytytetään alkoholi sinisiin liekkeihin. Sokeri alkaa sulaa ja tippua sihahdellen glögin mausteeksi. Jossakin vaiheessa yleisö alkaa yltyvällä äänenvoimakkuudella vaatia tulen sammuttamista ennenkuin kaikki polttoaine kuluu loppuun. Kattilan kansi laitetaan viimein paikalleen ja valot sytytetään. Sitten kattila avataan ja ryhdytään glögin annosteluun.
Ohoh, to reseptuunin jälkeen olen onnelinen vaikka kuolla
Wou,
Vaikkakin tossa oli joitain tuttuja elementtejä, vaikkakin annostelu meni pieleen.
Annosmäärät ja kohde voisi olla enempi kohdistettua.
Olipa resepten den kyllä pistän piiloon ja jaan kavereilleni muualla maailmassa.
Körttifoorumi ei petä koskaan.
Juuri juttelin yhden Suomen fiksuimman teologin, ei kai proffa vielä, mutta muuten vaan fiksu Kai Takkula, no nimiä mainitsematta.
Varmaan tää foorumi ois kiva sellaisille, kun kysyy mitä vaan ja niille vastataan mitä vaan porukalle.
No varmaan kaikille, oot ottanut muutaman hehkuviinin, että vastuu on nyt kuulioilla.
Siis baarijuttuihin taas, no niissä oltiinkin.
Glögi tuo kuuma lämmin mausteinen jalo juoma. Saksan alamailta.
Taitanen nostaa totilasin ja laulahtaa jouluisen laulun.
https://www.youtube.com/watch?v=-c0v3C9Ppnc&index=17&list=PL38tENAUI8Xcw_FAKlj_v8mO_95Y3bRfI