Ystävät hyvät reseptityylin taitajat!
Kalistajan kertoma
Vasilinsaarella sijaitsevan ravintolan resepti pitäisi saada suomeksi.
300 gr Herring fillet ( silliä )
300 gr Boiled potatoes ( peunoita )
300 gr Boiled carrots ( porkkanoita )
300 gr Boilet beetroot ( punajuurta )
150 gr Onions ( sipulia )
4- 5 Boiled eggs ( kananmunia )
Mayonnaises ( majoneesia ) ( Boiled =keitetty ) Värjätä voi vaikkapa punajuuriliemellä.
Chilled vegetables should be pilled, and then cut into cube shape separately. Cut Herring fillet also the cupe shape. Grind the eggs and chop onions. Take salad bowl and put chopped onion on the bottom of the bowl then put cubes and herring fillet, then put potatoes and carrots and cover with mayonnaise, put beetroot, onions, grinded eggs and herring again cover with mayonnaises. Repeat the same once again. You can make so many layers as you prefer it depends on the shape of your bowl. Cover your last layer with grinded eggs. Put some chopped dill on the top.
Kiäntäkee, mars!
Mt
P.S. 82 prosenttia tavarasta on pilkottu. Vähän olen käynyt poimimassa lisää hyviä kommentteja. Yksi mistä pitäisi saada kuva on ambomaalainen lihakauppa:
Naapurin isäntä Teodor Kankondi tappoi keihäällä naudan portin pieleen. Äiti haki 'Kotiruoan' takaosan liitteistä kaavakuvan ja rupesi pähkäilemään.