No kaikkea !
Selleri on hyvä lihakeiton mauste niinkuin lipstikkakin, mutta s i m a a ! Lukaisin resptin, ihan helppotekoinen juomahan tämä on. Vitsi on siinä että mistä niitä lehtisellerin lehtiä voi ostaa ? Kaupasta saa mukulaselleriä ja varsiselleriä josta lehdet on leikattu pois.
Nuo on ihan saman näköisiä kuin ison lipstikan lehdet. Niitä mulla on aina keskikesästä syksyyn paljon, mutta siitä en hirviä ruveta simaa kyttämään.
Voin kuvitella erikoisen hajun kun on sokerin kanssa käytetty. Mikähän on se terveysvaikutus? Jotkut ovat sellerille hyvin allergisia, minä en, ja pidän maustakin, esim. sellainen omena-pähkinä-sellerisalaatti jota työpaikkani keittiö tarjoili oli erinomaista.
Täytyy googlata. Siihenkään ei sitten voi näköjään luottaa jos ei ole lähdettä mainittu.