Keskustelu > Yleinen keskustelu

Politiikkaa 23

<< < (6/9) > >>

öppiäinen:
^ Minä kyllä uskon, että persujen kannattajat ovat vain pettyneet puolueensa hallituspolitiikkaan, ja joko jääneet kotiin tai äänestäneet jotain muuta vaihtoehtoa.

Tosin ainoa tuntemani nukkumaan jäänyt kannattajistaan sanoi, että hänet jätti kotiin euroviisut, ja se kuinka ehdokkaaksi kaavailemansa Sebastian Tynkkynen kehotti äänestämään Israelin kappaletta.  Tämä nimenomainen henkilö kun on ollut ihan pöyristynyt siitä, mitä Israel Gazassa tekee. Ja Israelia äänestettiin ihan poliittisena vetona eikä kappaleen laadun takia.

Mutta joo, ehkä kohta uskallan kurkata Facebookia, ja siellä Vasemmistoliiton ryhmää (käyttävät keskustelualustanaan moista jenkkiroskaa).

Jos kolmas paikka heltiää, vassareilla on ongelma: Kenestä seuraava puheenjohtaja? Saramo olisi ollut mielestäni hommaan ihan hyvä. Mutta voihan se mahdollinen kolmas paikka mennä vielä jollekulle toiselle.

Viisveisaaja:
Luulisin että myös persujen alamäki johtuu myös talouspolitiikasta.

Mitään selvää talouslinjaa ei persuilla ole ollut ja enempi mamuja vastaan puolue.
Tavallinen suomalainen kun katsoo uutisia ja maahanmuuttajien tekosia, niin sen mukaan suuriosa heistä on maahanmuuttovastaista perussuomalaisten puoluetta äänestänyt.
Siis Vantaan vankilassa 50% tutkintavangeista mamuja esimerkiksi tai Oulun raiskaustapahtumat ja mitä uutisia niitä onkin.
-Ainoa milloin uutisista mesotaan on kun joku persu on puukottanut lasta ja se politisoidaan pesujen syyksi.
Kun on ollut mamu vastainen puukottaja.
-En tiedä kuinka persu nyt on ollut 15 vuotias puukottaja tai 12 vuotiasta puukottanut, mutta tietysti tuomittavat teot ja henkilöt lukkojen taa.

Persujen talouspolitiikka on liikaa Riikan käsissä ja muu persujoukko ei siihen voi vaikuttaa paitsi äänestämällä ja kai ne niin on nyt tehnyt.

Taitaa paljon talouspolitiikka johtua antipatiasta demareiden edellisen hallituksen aikaansaamisista. Vähän vihaa demareita kohtaan kuin norjalaisella Breikvikillä.
-Kun on ollut vihreiden ja demareiden huonoa politiikkaa, niin nyt sitten ollaan niin vastakkaista että politiikka on tälläistä kovaa vastaan entistä tai siis edellistä.

Harmittaa persujen puolesta, kun oli ennen Teuvo Hakkaraismaisten duunarien puolue, siis tavallisten suomalaisten.

Riitta-mummi:
Eduskunta äänestää tänään käännytyslaista.Asia on kaksijakoinen. Toisaalta tulisi osoittaa mahdollisia maahantulijoita kohtaan humaania solidarisuutta silloin kun he ovat pakotettu pyrkimään Suomeen. Toisaalta Venäjän käyttämän ihmiskilvet hybridisodankäynnissän on estettävä.
Katsoin juuri että Pekka Haavisto äänestää lakiehdotusta vastaan. Minun vaakakupissa myös painaa ihmisten auttaminen enemmän kuin Putinin vastustaminen.
Hienoa, että SDP antaa edustajille valinnanmahdollisuuden.

Riitta-mummi:
Käännytyslahi hyväksyttiin äänin 167-31. Suomi siirtyy yhä kovempaan politiikkaan.
Eikö NATOn turva riitäkään.

Tämä äänestys muistetaan seuraavissa vaaleissa itsekunkin äänestämisen kohdalla.

Pena:
Veikkaan, että tämä äänestystulos on juuri sitä, mihin Putin on pyrkinyt säikyttäessään suomalaisia raja-asemille pyöriä taluttavilla reppanoilla. Hajaannustahan hän haluaa kylvää eurooppalaiseen arvomaailmaan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta