Aivan . B, niinkuin baba. Kello 21.40 minulla on jo nukkumaanmeno-aika,
kirjoittelin uni silmässä, enkä ajatellut. Tuli ruoka kuitenkin ymmärretyksi.
En laita pashaa voin, kerman ja kananmunien kera. Vain valutettua kermaviiliä, rahkaa, sokeria , rusinoita, appelsiininkuorta, persikkaa, kuivattuja banaanilastuja murskattuna, mantelirouhetta, vaniljasokeria ja vihreitä sukaatteja.
Sekoitus, siivilään yön yli (pashamuottiin kenellä se on ). Pääsiäispöydän jälkiruoka kumotaan kakkuvadille ja koristellaan maun mukaan. Minä käytän pieniä pehmeitä erivärisiä pääsiäinkarkkeja.
Tätä pääsiäisherkkua ei tunnettu paljon ennen 1970-lukua muualla kuin ortodoksien parissa. Baba ja kulitsha ovat edelleen oudompia. Luulen. :smt039