Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa osa 14.
« Uusin viesti kirjoittanut Pena eilen kello 21:39 »
Todellisia vaalilupausten pettämisiä taitaa olla hyvin vähän, jos niitä aina edes on olemassakaan.

Etkö usko, että vaaleissa taktikoidaan lupaamalla sellaista, millä arvellaan vain saavutettavan äänestäjien suosiota? Etkö toisaalta pidä mahdollisena, että sellaisista tavoitteista vaietaan, jotka ovat laajasti äänestäjien torjumia?
2
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa osa 14.
« Uusin viesti kirjoittanut karjalaisenkyösti eilen kello 20:32 »
Vaaliohjelmien tulisi kai koostua asioista, joita puolue lupaa pyrkiä toteuttamaan. Lupausten pettäminen on näin sitä, että ei pyritäkään niihin tai pyritään vastakkaisiin päämääriin. Onneksi hallituspuolueillakaan ei ole mahdollisuuksia saavuttaa kaikkia ohjelmaan kirjattuja tavoitteita.

Juurikin näin.
Todellisia vaalilupausten pettämisiä taitaa olla hyvin vähän, jos niitä aina edes on olemassakaan.
3
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa osa 14.
« Uusin viesti kirjoittanut karjalaisenkyösti eilen kello 20:31 »
Käytin nähtävästi hiukan väärää sanaa kysyessäni kokemuksistasi, Kyösti. En viitannut sisäiseen kokemusmaailmaasi vaan tarkoitin esimerkiksi tilanteita, joissa olet ollut, tai viestejä, joita olet vastaanottanut.

Tämä lievä kriittisyyteni liittyy lähinnä tilanteisiin, joissa minä tai joku toinen kokee, että sananvapautta yritetään kaventaa.
Välillä tuntuu, että julkisuudessa "oikeaa" asiaa saa ajaa kovinkin railakkaalla kielen käytöllä, joka mielestäni on aivan oikein, ja "väärää" asiaa ei saa edes ystävällisin sanakääntein tuoda esille joka mielestäni on väärin.
Tällaisia tilanteita en tosin kohtaa erityisen usein.

Viime viikolla olin kylässä eräässä paikassa, jossa emäntä kertoi, että hän pyrkii pitämään matalaa profiilia tietyissä tilanteissa, ja tämä juuri sananvapaudellisista syistä.

Sananvapaudellisista syistä arvostan niitä puolueita, jotka kannattavat sitä laajaa sananvapautta, johon Suomessa on totuttu.

Kuuntelin eilen vaalitentin, jossa oli kolmen suurimman puolueen puheenjohtajat.
Siinä sdp:n puheenjohtaja ikäänkuin ajautui tai jopa ajettiin tilanteeseen, jossa ehdotettiin häneltä anteeksipyyntöä.
Toiselta osapuolelta hän pyysikin anteeksi, koska toinen puoluejohtaja oli loukkaantunut hänen sanoistaan.
Ehkäpä tuo anteeksipyytämisen vaatimus oli koko keskustelun turhin osa.
Ei se ainakaan ole eduksi sananvapaudelle. Toivottavasti tuollaisia alilyöntejä ei enää tapahtuisi.

Täällä käytännön esimerkki siitä, mihin sananvapauden rajoittaminen loukkaantumisten pelosta voi johtaa:
http://foorumi.h-y.fi/index.php?topic=5655.0


 
4
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa osa 14.
« Uusin viesti kirjoittanut Pena eilen kello 20:21 »
Vaaliohjelmien tulisi kai koostua asioista, joita puolue lupaa pyrkiä toteuttamaan. Lupausten pettäminen on näin sitä, että ei pyritäkään niihin tai pyritään vastakkaisiin päämääriin. Onneksi hallituspuolueillakaan ei ole mahdollisuuksia saavuttaa kaikkia ohjelmaan kirjattuja tavoitteita.
5
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa osa 14.
« Uusin viesti kirjoittanut karjalaisenkyösti eilen kello 20:13 »
Toivottavasti persut pettää ainakin tämän agendansa ja lupauksensa leikata/lopettaa Suomen antaman kehitysapu. Toisaalla persut vaativat maahanmuuton estämiseksi auttamaan pakolaisia lähtömaissaan.  ???

Mörtiltä kyselen, että ymmärrätkö siis joka tapauksessa niin, että puolueen vaaliohjelmat ovat kokoelma vaalilupauksia, jotka puolue lupaa toteuttaa?
Ja jos puolue ei onnistu toteuttamaan koko vaaliohjelmaansa, niin niiltä osin voidaan katsoa, että puolue ei ole pitänyt lupauksiaan eli on pettänyt vähintäänkin äänestäjänsä, ehkäpä koko Suomen kansan?

Jos näin on, luotettavin puolue taitaa sitten olla sellainen, jonka vaaliohjelma on mahdollisimman lyhyt ja vielä sellainen, jossa ei ole kovinkaan haastavia tavoitteita.
Luotettavimmat puolueet näin ollen olisivat uusia ja pieniä yhden asian puolueita: eivät ole ennen pettäneet lupauksiaan ja jatkossakin pitämättömien lupausten määrä on murto-osa siitä, mihin muut puoluet yltävät.

6
Testialue / Vs: Körtti kahvila.
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 18:42 »
7
Testialue / Vs: Körtti kahvila.
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 18:40 »
Myös minä tykkään tästä, sekä tutusta biisistä, että äänestä.
Raspi ja fibrato luo tunnelman, vähän räkäisen mutta tähän se sopii ' kuin nrkki silmään'.

Tämä hurmaa minut. Nuoruuteni ajoilta ja  Syntisen ihana !

https://www.youtube.com/watch?v=5DeA8FPqWwc
8
Kirjoitelmia ja päiväkirjoja-herännäisyyden hengessä / Vs: Ura
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 18:34 »
Kiitos 1944 ymmärryksestä. Loin allegoriaa, se helpottaa kertomista. Kaikki ei siitä tykkää tai ymmärrä.

Nyt kerron suorin sanoin ettei minulla ole oikeastaan koskaan ollut ura-suunnitelmaa. Olen antanut elämän viedä.

Oli kyllä ihmisiä jotka tuuppivat minua kohti näyttelijän uraa. Valmisteluja suoritinkin, mutta sitten tapasin elämäni miehen. Tässä sitä ollaan samassa huushollissa edelleen.

Matilla oli ammatti opiskeltuna ja me saimme lapset hyvin pian. Sitten Matin kunnianhimolla rakennettiin taloja ja mökkejä. Minä menin aina sinne minne Mattikin. Olin ikäänkuin kone kauko-ohjauksessa. ( Lentokonevertaus onkin meillä sopiva ! ) Savuvana vain jäi jäljelle.

En aluksi ymmärtänyt että elämäni on alusta asti ollut johdatuksessa. Nyt näen selvemmin kuinka aina kaikki on järjestynyt. Työpaikat, asunnot, ruoka pöytään ja lasten elämät. Kaikessa on siunattu !

Sairaudetkin koen siunaukseksi. Nyt on hyvä ' kehua'  kun uusilla silmälaseilla näen paljon paremmin, eivätkä kivutkaan ole kovat nivelissä.

Paljon on kaikkea ollut, paljon olen saanut, mutta paljon olen vapaaehtoisesti luovuttanutkin. Liikaa painolastia en huoli.

Uraa en saanut, mutta täyden elämän sain. Työtä tein leipäni eteen, mutta kunnianhimoakin olen saanut maistaa nyt viime kuukausina. Kilpailuhenkikin löytyi kun pääsin muistipelien pariin. :003:

9
Testialue / Vs: Körtti kahvila.
« Uusin viesti kirjoittanut vn eilen kello 17:40 »
Ja edelleen nousevan auringon talolla....

https://www.youtube.com/watch?v=Q-l1S5jr0G0

Huhhuijaa, olen ihan vouhaantunut tästä lauluäänestä!  :icon_biggrin: :eusa_clap: :023:
Yleensä Marian laululinkit näyttää olevan yli 5 minuutin mittaisia, tuossa lyhyt näyte äänestään, ja säestävä musiikkikin hienolta kuulostaa.
En ymmärrä sanoista ja laulujen sanomasta mitään, ehkä hyvä niin, mielestäni hienolta kuulostaa.
Monia linkkejä selailin enkä törmännyt yhteenkään live-esitykseen...täytyy jatkaa metsästystä...
10
Tapahtumatiedot / Helluntairetki Joensuusta Aholansaareen
« Uusin viesti kirjoittanut 007 eilen kello 16:26 »
Siis H-Y:n Joensuun po:n järjestämä päivän retki su 28.5. Messu Nilsiän kirkossa klo 10, jonka jälkeen kuljetus saareen. Ip. seurat Paavon pirtissä tai vapaamuotoista ajanviettoa saareen, museoon tai lomakeskukseen tutustuen. Paluumatkalla vierailu Paavo Ruotsalaisen haudalla vanhan kirkon puistossa. Hinnat, syömiset ja pysäkit Joensuussa tarkemmin Kirkkotie-lehdestä.

Olen kahdesti ollut mukana ja näkeehän matkalla ainakin kauniita savolaisia maisemia. Reitti on varmaan sama Joensuu-Outokumpu-Kaavi-Juankoski-Nilsiä. Muistoissa on, että kerran tehtiin treffit Hippiäisen kanssa Nilsiän kirkkoon ja hän istua pönötti jo takapenkissä jp:n alkua odottaen. Ampui kumiritsoilla paperipallon yhden vanhan mummon niskaan. Kyllä hävetti  :087:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10