Keskustelu > Yleinen keskustelu

Paavon kirjeitä

(1/3) > >>

ISOPAAVO:
Mitä mieltä olette niistä.Tässä on linkki  http://www.kirjasilta.net/ruotsalainen/kirjeet/kirjeet.html

Johannes:
Mulla on semmonen pieni mummolta saatu vihko, siionin virsien kokoinen, jossa on Paavon kirjeitä. Ihan kiva niitä on lukea. Kieli vain on välillä aika huvittavaa (vanhanaikaista).

PekkaV:
Mielenkiintoista, kiitos! Laitoin linkin suosikkeihin. Onpa siinä iso aukko meikäläisenkin sivistyksessä, kun en vielä ole niitä lukenut! Ja enemmänkin kuin sivistyksessä, niin...mitä se voisi olla? Ei tiedoissa, vaikka niissäkin, mutta vain osittain - ymmärryksessä, ei.
Jännä, miten ei ole olemassa sanaa, mitä tarkoitan. Paavon kirjeiden lukeminen  v o i  edesauttaa kilvoituksen tiellä. Teillä teologeilla saattaisi olla sanavarastossanne ilmaisu, miksi Paavo Ruotsalaisen kirjeet kannattaa lukea. Yleissivistystä kyllä, mutta kuten kirjoitin, ei pelkästään. Syvällisempää.

Liisa:
Siirsin tämän Testialueelta tänne Yleisen keskustelun puolelle. En nimittäin millään näkisi tätä edes "höpinäksi", joka on Testialueella sallittu. Hyvä aihe!

ISOPAAVO:

--- Lainaus käyttäjältä: "Liisa" ---Siirsin tämän Testialueelta tänne Yleisen keskustelun puolelle. En nimittäin millään näkisi tätä edes "höpinäksi", joka on Testialueella sallittu. Hyvä aihe!
--- Lainaus päättyy ---
Ei todellakaan ole "höpinää"
Kiitos kun siirsit tämän tänne olin ajattelematon.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta