Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tervehdys uudelta jäseneltä

<< < (2/4) > >>

llwyd:

--- Lainaus käyttäjältä: "Progressor" ---On miellyttävällä tavalla hämmentävää löytää yhteisö, jonka ajatukset ovat näin lähellä omiani, koska olen uskonasioissa tuntenut aina itseni vähän väliinputoajaksi. Ehkäpä minussa on aineksia körtiksi?

Ajattelin nyt joka tapauksessa ilmoittaa tässä olemassaolostani. Jatkan palstan lukemista ja saatan joskus ehkä kirjoittaakin jotakin.
--- Lainaus päättyy ---


Ovet ovat leveällä ja katto korkealla, joukkoon harmaaseen mahtuu aina mukaan, eikä tulla mittaamaan mielipiteiden "oikeutta"...

Sanneli:
Tere tulemast.

Kauhanen T:

--- Lainaus käyttäjältä: "Progressor" ---Tervehdys.
--- Lainaus päättyy ---

Nimimerkkisi tuo mieleen puritaanikirjailija Bunyanin mestariteoksen englanninkieliseen nimeen "The Pilgrim's Progress" sisältyvän kaksimerkityksisyyden. Progredior tarkoittaa "mennä eteenpäin" ja kuvaannollisesti "edistyä". Bunyanin teoksen "Kristitty" (josta suomenkielinen nimi Kristityn vaellus) on matkalla, ja tällä matkalla hän pikku hiljaa edistyy - ei pyhyydessä, vaan Kristuksen armon tuntemisessa.

Progressor:

--- Lainaus käyttäjältä: "Kauhanen T" ---Nimimerkkisi tuo mieleen puritaanikirjailija Bunyanin mestariteoksen englanninkieliseen nimeen "The Pilgrim's Progress" sisältyvän kaksimerkityksisyyden. Progredior tarkoittaa "mennä eteenpäin" ja kuvaannollisesti "edistyä". Bunyanin teoksen "Kristitty" (josta suomenkielinen nimi Kristityn vaellus) on matkalla, ja tällä matkalla hän pikku hiljaa edistyy - ei pyhyydessä, vaan Kristuksen armon tuntemisessa.
--- Lainaus päättyy ---


Tuo kävi minullakin mielessä, vaikka en olekaan kyseistä kirjaa lukenut. Nimimerkin valintaan vaikutti ehkä eniten se, että esiinnyn samalla nimellä Muusikoiden.netissä enkä keksinyt tänne parempaa. Alun perin päädyin siihen, koska se kuvastaa haluani edistyä elämässä ja toisaalta viittaa myös musiikkimakuuni.

Salis:

--- Lainaus --- Alun perin päädyin siihen, koska se kuvastaa haluani edistyä elämässä ja toisaalta viittaa myös musiikkimakuuni.
--- Lainaus päättyy ---


Mikä on musiikkimaku säveltäjinä ja/tai bändeinä ja/tai genrenä?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta