Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tervehdys uudelta jäseneltä

<< < (4/4)

Progressor:

--- Lainaus käyttäjältä: "Salis" ---Taisinkin kysyä progressiivisen bluesin tekijöistä, kuten veteraani Mayall tai nuori Corby Yates. John Mayall (www.johnmayall.com) on tehnyt erilaisia blueskokeiluja koko ikänsä. Corby Yates (www.corbyyates.com) vetää kitarallaan Hendrixin tyylistä bluesia.
--- Lainaus päättyy ---


Enpä ole tutustunut. Sanotaan näin, että pidän enemmän läpisävelletystä, "sinfonisesta" musiikista kuin improvisaatiopohjaisesta jamittelusta, ja siksi nämä bluesvaikutteiset jutut eivät ole oikein temmanneet mukaansa.


--- Lainaus käyttäjältä: "Salis" ---Onhan niitä kristillisiä corebändejäkin. Tosin kovin tavallisia kuten Zao (www.zaoonline.com). Core vaatii tekijöitään normaalia enemmän instrumentaalista taito ja siksi se on vaikea laji.
--- Lainaus päättyy ---


Kristillisyys sinänsä ei saa minua pitämään jostakin bändistä, jos tyylilaji ei muuten miellytä. Toisaalta arvostan kyllä aina taidolla tehtyä musiikkia, vaikka en siitä pitäisikään.


--- Lainaus käyttäjältä: "Salis" ---Sopiiko Cream myös pirtaasi?
--- Lainaus päättyy ---


Ei ole Creamistakaan juuri kokemuksia, valitan. On minulla sentään Rushin ep Feedback, jossa bändi coveroi Creamin versiota Robert Johnsonin Crossroadsista. :)

PekkaV:

--- Lainaus käyttäjältä: Progressor - 01.09.06 - klo:13:09 ---

Enpä ole tutustunut. Sanotaan näin, että pidän enemmän läpisävelletystä, "sinfonisesta" musiikista kuin improvisaatiopohjaisesta jamittelusta, ja siksi nämä bluesvaikutteiset jutut eivät ole oikein temmanneet mukaansa.Kristillisyys sinänsä ei saa minua pitämään jostakin bändistä, jos tyylilaji ei muuten miellytä. Toisaalta arvostan kyllä aina taidolla tehtyä musiikkia, vaikka en siitä pitäisikään.Ei ole Creamistakaan juuri kokemuksia, valitan. On minulla sentään Rushin ep Feedback, jossa bändi coveroi Creamin versiota Robert Johnsonin Crossroadsista. :)

--- Lainaus päättyy ---

   "Robert Johnsonin Crossroads" - ei mitään hajua.

Pena:
Joko tuoksuu? https://www.youtube.com/watch?v=PE9HvSdcaL4

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta