Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tervehdys uudelta jäseneltä

(1/4) > >>

annamari:
HEI VAAN KAIKILLE !

Keväällä huomasin tämän mainion körttifoorumin ja ilahduin suunnattomasti. Eli kiitos vaan teille, jotka tämän kehittelitte. Tänään sitten rekisteröidyin.
Asun paikkakunnalla, jossa ei montaa hengenheimolaista eli körttiä löydy ja välillä tunnen tämä johdosta itseni aika yksinäiseksi, jopa kodittomaksi. Nyt olen itse alkanut pitämään kotiseuroja. Ja se on tuntunut hyvältä, vaikka kaikki seuravieraat eivät ole olleetkaan körttejä.
Seuroista onkin muodostunut "sekaseurat", joissa on kyllä laulettu Siionin virsiä, kuultu körttisiä puheita, mutta välillä muutakin. Ei se ole haitannut tai häirinnyt. Ehkä näin nekin jotka eivät tunne herännäisyyttä, saavat näiden seurojen avulla tutustua siihen.
Aurinkoista kesäpäivää kaikille meille !
 Am

Johannes:
Ja joukko kasvaa....aina kiva saada uusia mukaan.

ISOPAAVO:
Vai niin..no kiitos vaikka et tuota minulle tarkoittanutkaan...otan kuitenkin "itseeni" tuon.

Johannes:

--- Lainaus käyttäjältä: "ISOPAAVO" ---Vai niin..no kiitos vaikka et tuota minulle tarkoittanutkaan...otan kuitenkin "itseeni" tuon.
--- Lainaus päättyy ---


Niin no samalla lailla se kaikkia koskeekin!  :wink:

Progressor:
Tervehdys.

Päädyin monimutkaisten reittien kautta körttifoorumille ja olen nyt pari päivää lueskellut täällä keskusteluja. En tätä ennen ole tiennyt käytännössä mitään herännäisyydestä, mutta huomaan, että olen foorumilaisten kanssa samaa mieltä hyvin monesta asiasta. Joitakin ketjuja luettuani olen jopa joutunut kyseenalaistamaan jonkin verran omia mielipiteitäni.

On miellyttävällä tavalla hämmentävää löytää yhteisö, jonka ajatukset ovat näin lähellä omiani, koska olen uskonasioissa tuntenut aina itseni vähän väliinputoajaksi. Ehkäpä minussa on aineksia körtiksi?

Ajattelin nyt joka tapauksessa ilmoittaa tässä olemassaolostani. Jatkan palstan lukemista ja saatan joskus ehkä kirjoittaakin jotakin.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta