Keskustelu > Yleinen keskustelu

Muistatteko City-lehden körttiletkautuksen?

(1/4) > >>

mt:
Vuosi sitten täällä keskusteltiin City-lehden toimittajan Ari "Paska" Peltosen tekemästä Kansanlähetyspäivien jutusta (http://www.h-y.fi/foorumi/viewtopic.php?t=492). Jutussa toimittaja letkautti jotain lestadiolaisista ja körteistä ja heidän naurettavista kielloistaan.
Minulle jäi jotenkin se mielikuva, että A. P. Peltonen olisi saanut palautetta herännäispiireistä ja olisi luvannut tulla seuraavana vuonna tutustumaan herättäjäjuhlien meininkiin.

Muistanko oikein ja pitäisikö varmuuden vuoksi Ari P. Peltoselle muistuttaa lupauksesta? Olisi vallan hauska nähdä, millainen juttu syntyisi... Joka tapauksessa varmaan kiinnostavampi kuin ne normaalit "xxx hehtolitraa perunoita ja mehän käydään täällä perheen kanssa joka kesä sukulaisia tapaamassa, kertoo perhe NN lehtemme levikkialueelta" -tarinat, joita toimittajat yleensä väsäävät.

Mt

seppos:
Minun muistini mukaan muistat oikein. Soita ihmeessä ja pyydä mukaan. Se on jo erilaista kuin toisilla juhlilla.

mt:
Puhelinnumeroa en tähän hätään löytänyt, mutta lähetin APP:lle sähköpostitse muistutuksen lupauksesta, linkin ohjelmaan ja tervetulotoivotuksen. Saapa nähdä ehtiikö kiireinen mies juhlille. Toivotaan että ehtii.

Mt

Laura:
Ei ainakaan matkasta pitäisi olla kiinni, sen verran lähellä pk-seutua ja käsittääkseni myös kyseisen toimittajan vaikutusaluetta juhlat tänä vuonna vietetään. Viimeistään sitten ensi vuonna Espoossa!

Tosiaan, olisi erittäin kiinnostavaa lukea, millaisen vaikutuksen Herättäjäjuhlat tekevät.

Kalistaja:
Peltonen kirjoittaa paskaa. En näe mitään syytä hänen kutsumiseensa herättäjäjuhlille. Hän on kirjoittanut uskonnollisesta kesäjuhlasta, tietämättömyyden ja kliseiden sekametelisoppa oli miehellä  tuolloin karmea. Eikä hänessä mielestäni ole myöskään riittävästi omintakeisuutta, Hesarin liitteessä hän kertoi kuinka oli perustanut valtion, josta teki juttua. Jo aiemmin Helsingin Sanomien toimittaja, olikohan Ilkka Malmberg, oli ostanut pienen palstan Lapista. Hän, edelläkävijä siis, raportoi tuon palstan vuodenaikaisvaihteluista upeasti ja elämyksellisesti. Peltonen matki Malmbergia, ja epäonnistui...

   Suomessa on - onneksi - vapaa lehdistö ja paljon kohtuullisen vapaita toimittajia, jos Peltonen tulee paikalle ikään kuin omin jaloin, niin se on eri juttu. Mutta kun juhannuskin on mennyt, niin eipä enää viitsi vappujuttuja lukea - eräänlaisia vappujuttuja ovat Peltosen tekstit toistuvasti, mihinkäs seepra raidoistaan...

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta