Keskustelu > Yleinen keskustelu

Voimaa!

(1/5) > >>

Hanna:
Kyllapa taas teki hyvaa kayda vahan viisastumassa ja lukemassa voima-lehtea niiden nettisivuiltahttp://www.voima.fi. Ja erittain hyvat sivut vielapa olikin, selittynee tietysti silla et voima on ilmaisjakelu eli ei tartte "pihdata" tietoa. Siis niin paljon pahaa, ja hyvaakin tietty, tapahtuu maailmassa mista ei ole laisinkaan tietoinen.

Kehut myos Herattaja-yhdistykselle, huomasin et voimaa saa myos Lapualta Herattajan kirjakaupasta, mainiota! Mut siis vaikka ei ois paperiversio ulottuvilla tai et jaksa kavella sita kirjastoon tai kirjakauppaan hakeen, niin netista nakee myos hyvin ja sivuilla on myos vanhojen lehtien arkisto.

Aina valilla kannattaa vahan heratella itseaan taman maailman ja kanssaihmisten tilaan, vai mita?

An-na:
Mä en pidä siitä lehdestä. Tai en ainakaan pitänyt joskus pari vuotta sitten kun joskus yritin lukea - sen jälkeen ei ole kiinnostanut lehteen tarttua. Sanotaanko, että ajatukseni ovat yleisesti ottaen aika eri linjoilla kuin ko. lehdellä. Tosin en tiedä, mikä lehden linja nykyään on, joten jos se on kokonaan muuttunut, niin sitten mielipiteeni on vanhentunut. Ainoa positiivinen kokemus siitä oli körttiartikkeli parisen vuotta sitten, se oli mielestäni avarakatseisesti ja myönteisessä hengessä tehty.

PekkaV:
Erittäin edistyksellinen, mielenkiintoinen. Luin Outi Nyytäjän haastattelun. Kaisa Korhosen haastattelu oli jokin numero sitten. Lehdessä on paljon mielenkiintoiselta vaikuttavaa. Elämäntapani, sanoisin, ja ajankäyttöni eivät mahdollista niin tarkkaa perehtymistä kuin olisi suotavaa, ehkäpä peräti tarpeellista, jotta maailmankuvani avartuisi sille tasolle, mikä takaa järkevämmän työskentelyn ihmiskunnan jäsenenä.

myyräpartio:

--- Lainaus käyttäjältä: "Hanna" ---selittynee tietysti silla et voima on ilmaisjakelu eli ei tartte "pihdata" tietoa.
--- Lainaus päättyy ---


Heh. Meinaat, ettei voimalla ole mitään poliittista agendaa? Just, just.

PekkaV:
Saattaa hyvin olla, että Voima on löytänyt sauman, jossa mainostajien sallima vapaus on suurempi kuin tilaajien.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta