Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kesä 2007

(1/7) > >>

Nallukka:
Eli mitäs aiotte tehdä kesällä? :)

Johannes:
Töitä. Ja ihan mielelläni, kun niin pitkään hainkin niitä, niin ilolla odotan, että pääsen apteekkiin pilleripurkkeja laittamaan paikoilleen. Alkaa kesäkuun eka päivä ja kestää elokuulle, oisko ollut 10. päivä elokuuta viimeinen.

sjarvin:
Lomailla heinäkuussa... Tarkoituksena lähteä miehen ja appiukon kanssa jonnekin päin eurooppaa autolla viikoksi. Jos jollakulla on kokemuksia ja ehdotukdia, ne otetaan mieluusti vastaan.

IHANAA kun kesä tulee!  :D

Hanna:
Taalla irlannissa oleilen ihan elokuun alkupuolelle asti nyt ainakin...Niin ja tanne vaan kaikki muutkin, taalla on todella kaunista...Niin no jos autolla tuutte niin liikenne on kylla vilinaa!

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: "sjarvin" ---Lomailla heinäkuussa... Tarkoituksena lähteä miehen ja appiukon kanssa jonnekin päin eurooppaa autolla viikoksi. Jos jollakulla on kokemuksia ja ehdotukdia, ne otetaan mieluusti vastaan.

IHANAA kun kesä tulee!  :D
--- Lainaus päättyy ---


Kokemusta on matkailusta vaikka kuinka paljon. Aloita tutustuminen Euroopan automatkailuun www.plaza.fi ja siellä matkalaukku/omatoimimatkat tien päällä Sen jälkeen kirjoita minulle vaikka yksityisviesti niin neuvoja sataa. www.samila.1g.fi löytyy jo tehtyjä matkoja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta