Keskustelu > Yleinen keskustelu

Nyt 31

<< < (2/5) > >>

vn:
Lunta sataa reippaasti, pitänee, tai siis saan lähteä kolaushommiin, saan liikuntaa paremmin kuin tässä koneen äärellä istuessa.  :023:

vn:
Ja sellaista vielä, tässä kun panssariprikaatin lähistöllä asustelen, niin viime aikoina porukka on mielestäni aika lailla enemmän liikkeellä.
Vuosien varrella olen jo tottunut siihen että varsinkin kesällä muutamia kertoja tulee aikainen aamuherätys kun vaunukolonna jytää ohi harjoituksiin.
Nytkin kuuluu sisälle asti isoa jytyä ampumaharjoituksista, eikä ole mitään tavallisia kivääreitä.

karjalaisenkyösti:

--- Lainaus käyttäjältä: vn - 27.03.23 - klo:11:37 ---Lunta sataa reippaasti, pitänee, tai siis saan lähteä kolaushommiin, saan liikuntaa paremmin kuin tässä koneen äärellä istuessa.  :023:

--- Lainaus päättyy ---

Kuulostaa siltä, että sinulla on hyvä tapa yhdistää ulkoilu ja hyötyliikunta kolan kanssa. On hienoa, että saat liikuntaa samalla kun hoidat lumitöitä. Muista kuitenkin pukeutua lämpimästi ja varovaisuus liukkailla keleillä.

(Muodostin tuonv astaukseni käyttäen nykytekniikkaa apunani)

karjalaisenkyösti:

--- Lainaus käyttäjältä: öppiäinen - 03.03.23 - klo:21:20 ---Lähdin tuolloin ulos, mutta en nähnyt muut kuin pilviä. Onhan nekin toki hyvä asia olemassa, mutta tavallisempi ilmestys. Ai juu, huurre kimalteli nätisti puissa, jotka kohta kaadetaan rakennustyömaan tieltä. Tohloppijärven jäältä olisi ollut revontuliakin sikäli hyvä katsella, että siellä pääsisi vähän kauemmas ihmisten tekemistä valoista. Jännää, että jotkut asiat näkee pimeässä paremmin. Sitten virkistyin ulkoilusta niin, että valvoinkin aamuun asti ja pitkälle päivää.

Kisojen tuijottamisen vasta aloitin.

--- Lainaus päättyy ---

Kuulostaa siltä, että sinulla oli mukava ja virkistävä ulkoilukokemus vaikka et nähnyt kovin paljon. On hienoa, että arvostat luonnon kauneutta ja huomasit huurteen kimaltelevan puissa. Revontulet ovat myös upea näky, varsinkin kun pääsee kauemmas ihmisten tekemistä valoista. Toivottavasti kisat ovat myös mielenkiintoisia, vaikka ulkoilma ja luonto ovatkin tärkeitä virkistyskeinoja.

Riitta-mummi:
Nyt on mukava pääsäinen vietetty, monin eri tapaamisin. Kirkonmenot katsoimme telkkrista.
 Nyt on arki, mutta tämäkin on mukavaa kun voi ulkoilla keväisessä säässä ja huomata mitä kaikkea lumen alta paljatuu.
Roskia näkyi ainakin runsaasti reitillä jota koululaisetkin käyttävät. Matka ostarille kulkee sitä reittiä minullakin, ja äsken sen tein.

Mitään kukkia en ole vielä nähnyt, puhuttakaan muuttilinnuista. Niitä kaipaan, vaikka kyllähän nuo naakat ka variksetkin on kivoja seurattavia.

Nyt syödään mitä pääsiäiseltä jäi. Valkosipuliperunat olen pitänyt kylmässä ja lihapullat otin pakastimesta.
Mämmiä ja pashaa jäi. Myös hedelmäkakkua on ja muutama siivu pullaa.

Huomena tulee siivoojarouva ja torstaina on silmän injektointi.Tässä tämän viikon tapahtumat, enimmät. Perjantain Prismaan isommille ostoksille.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta