Keskustelu > Tapahtumatiedot

Äärimmäinen Hörrykkä 11.-13.3.2005

(1/2) > >>

Liisa:
Äärimmäiseen Hörrykkään 2005 on vapautunut kaksi paikkaa. Jos sinulla ei siis vielä ole suunnitelmia ensi viikonlopulle ja hörryköinti kiinnostaa, ota pikimmiten yhteyttä järkkääjiin (Peltosen Elinan kännykkä: 040 846 4623 tai horrykka_posti@suomi24.fi) ja ilmoittaudu. Lisätietoja Hörrykän kotisivuilta osoitteesta http://horrykka.urli.net. Ja vastataan sitä kysymyksiin täällä palstallekin toki.

sieni2:
jeeejee!! hörrykäs oli hienoa! jippii!!  :)

taeq:
Hienoa oli juu :) Tekipä mieleni melkein pistää pystyyn erillinen Hörrykänpuinti-ketju, mutta ehkä tämä ajaa saman asian..

Mukavaa on myös se, että nyt voi koko viikon nauttia nk. Hörrykkä-afterglowsta ja uudelleenlämmittää perjantai- ja lauantaiyön väsyneitä juttuja :D (badgerbadger, pakenijaluuseri jne.jne. :D) Vaikkakin päällä on myös jonkinasteinen Hörrykkä-krapula - eräänlainen vastareaktio omaa arkea ja siihen kuuluvia ihmisiä kohtaan.. :? Mikseivät kaikki voisi olla vähän enemmän körttejä? Vähän rennompia, vapaampia ja enemmän sellaisia kuin todella ovat.. Nii-in. (Oon vakuuttunut siitä, että maailma olisi parempi paikka, jos noin olisi :))
 
Taas meni viikonloppu ihan liian nopeasti, enkä ihan vielä ole kunnolla toipunutkaan (väsy + nilkoissa mustelmat kiitos hiiren noudon, he) Enkä tietenkään pääse eroon ajatuksesta, että entä jos ei enää seuraavassa Hörrykässä tulekaan heiluttua :shock: Ikäkriisi iskemässä. Mutta niin.. ehkä turhaa spekulaatiota, katsoo sitä sitten. Ainakin toivon olevani mukana vielä mahdollisimman pitkään (niin kuin myös hela ikäluokan)

Semmoista kaikkea, takaisin opinahjon pariin ->

Juho A.:
Mitenkäs siinä kisassa oikein sitten kävikään, kun tuli lähdettyä aikaisemmin?
pakenijaluuseri
*Muoks*
Niin, ja äärettömän kivaa oli! Kiitos kaikille sen aiheuttajille!

Liisa:
Kiitokset osallistujille. Ilman teitä ei olisi Hörrykkääkään.

Tarkotat Juho kisalla rasteja vai mitä? Kaks tuntia sitten vein paperinkeräykseen ne listat.  :( Ykkösryhmä kuitenkin muistaakseni voitti ja eeh, muita ei enää voi muistaa. Palkintona oli karkkia, ylläri. :)

Hörrykästä ilmestynee kuvia kuvasivuille ens viikolla. Henukasta samaten. Elikkäs seurailkaahan nuorisotyön kuvasivuja.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta