Keskustelu > Yleinen keskustelu

Presidentti 2006 - osa 2

(1/31) > >>

m.k:
Laitetaanpa toisen kierroksen johdosta toisen kierroksen ehdokkaille oma äänestys pystyyn. Samalla kai sitä voi sitten keskustellakin asiasta... Itse jatkan Niinistön kannattajana, nyt ei tarvitse muita vaihtoehtoja enää edes harkita. Toivottavasti saisimme maahan porvaripresidentin, jollainen meillä viimeksi oli vuosina 1946-1956! Kekkosta en porvariksi laske vaikka maksettaisiin... Harmi kun pitää itse äänestää ennakkoon, kun on varsinaisena vaalipäivänä poissa kotoa. Toivottavasti saa edes vaaliohjelmaa seurata!

An-na:
Siistin näköinen täs vaihees, kun Saulin kannatus on 100 % :D

Johannes:
En taida vielä rikkoa sitä Saulin satasen kannatusta, kun en ole vielä ihan varma. (Sillon se tippus 66,6 prosenttiin minun matiikalla laskettuna). Pitää vielä harkita, ennen kuin äänensä antaa, mutta "edellisellä kierroksella" mainitsinkin jo, että saattaa ääni mennä Haloselle, jos henkilöt samanlaisina pysyvät. Henkilövaaleissa äänestän siis mielestäni parasta presidentiksi.

Jaakkoopuukkoo:
Heh, taisin rikkoa porvarillisen hiljaisuuden :twisted:  (1 vastaan 5). Jos olisit laittanut tuohon vielä vaihtoehdoksi "En aio äänestää", niin olisi saanut edes miettiä.

Hanna:
Noniin, arvasinhan mä että nää Saulin tukijoukot on ollu täällä jo eilenillalla liikkeellä. Siis kun en oikeen ehtinyt ekalla kierroksella täällä kirjoitella aktiivisesti niin aloitetaan nyt heti aamutuimaan. Niin siis An-nalle tiedoksi, että kyllä tosiaan siellä rakkaassa Kokoomuksessasi ihan oikeasti on sosiaaliturvan purkamista kannattavia henkilöitä mm. Marjo Matikainen-Karltröm.
  Suosittelen nyt siis viimeistään kaikkien itsenäisesti ajattelevien körttinuorten äänestävän ja äänestävän (vaikka suku olisi aina...)ihan oman arvomaailman mukaista ehdokasta eli Tarja Halosta. Vaikka körttiläiset ovat perinteisesti olleet kokoomus- ja keskustalaisia kannattaa nyt miettiä omilla aivoillaan ja tajuta että ei kokoomuksen nykyinen linja oo kovin lähellä körttiläistä ja luterilaista arvomaailmaa. (ja huom. en nyt väitä että koko kokoomus olisi mätä kyllä varmasti esim. Paula Risikko kokoomuksesta on sosiaaliturvan puolella)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta