Keskustelu > Yleinen keskustelu

Homoseksuaalisuus

<< < (43/43)

Pena:
Normaalin erotiikan määritelmäksi ei mielestäni riitä, että osapuolet osallistuvat siihen vapaaehtoisesti ja toisiaan vahingoittamatta. Kenties heidän nykyiseen mieltymykseensä vaikuttaa heidän lapsena tai nuorena kokemansa julma kohtelu tai laiminlyöminen.
En tahdo kieltää mitään, joka suo iloa ja lohtua kenellekään sellaisena kuin hän todella nyt on. En kuitenkaan halua sanoa normaaliksi jotain, joka on syntynyt ympäristön onnettomista olosuhteista eikä ole osa ihmisen alkuperäistä luontoa. Eron tekeminen on käytännössä vaikeaa, mutta pidän sitä periaatteessa tarpeellisena.

Salis:

--- Lainaus käyttäjältä: "llwyd" ---Erohan on äärimmäisen täsmällinen: pedofilia on pakottamista, aggressiota ja manipulaatiota, normaali sm-suhde kahden aikuisen välillä edellyttää sitä, että molemmat vapaaehtoisesti, nautinnokseen, ehkä rakkaudekseen, harrastavat sen kaltaista seksiä, mitä haluavat.
--- Lainaus päättyy ---


Kyllä Sinulla on sado-masokismista täydellisen väärä kuva. Sado-masokismi perustuu ahdistukseen, kyvyttömyyteen pystyä normaaliin tekstiin. Sado-masokismi saattaa sisältää äärimmäistä, väkivaltaista käyttytymistä. Jotkut sadomassa käytetyt keinot  johtavat rikosoikeudelliseen vastuuseen. Usein parisuhteessa toinen pakotetaan sado-masokismiin vaikkei sitä haluakaan. Lievimmät tapaukset ovat  seksi, joka on raiskauksenomaista ja väkivaltaista. Kysymys ei ole mistään eroottisesta iloittelusta vaan ahdistavasta ja väkivaltaisesta suhteesta. Kuten aiemmin totesin, keskusteluun tarvitaan realismia, joka pohjautuu ankeaan todellisuuteen.

Liisa:
Laitetaanpa tämäkin ketju kiinni nyt 15:nnen sivun täytyttyä. Saa jatkaa osiossa 2.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta