Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kesäsuunnitelmat

(1/10) > >>

mannaryyni:
Eli mitäpä teette kesällä? Ihan yleensä siis? Töitä, isostelua, festareita, nukkumista?

Henri:
Töihin vähintään kuukaudeksi...luultavasti kauemmaksikin aikaa. Ja festareille tietenkin, ainakin osaan niistä. Ja varmaan pitäis saareen mennä joksikin aikaa.

Niin ja sitten, jos saaresta tahi töistä ehtii niin jonkin sortin abikursillekin olisi tarkoitus mennä. Sanokaas muuten joku, joka sellasella on ollut, että kannattaako sellaset kurssit ollenkaan, vai onko lomailu vaan parempi vaihtoehto?

shuichi:
voi,voi.. minun kesä on niin täynnä että, pelkään ihan miten mulle jää aikaa olla kaikkien ystävieni kanssa!!!! sekä näitten uusien  pikkuisten että leiriläisten ,isosten  jne....
mutta: ekaksi menen kaiketi sinne isostelemaan saaareen 4 leirille,(vinkki,vinkki tulkaa käymään sillon juhannuksena kaikki saaressa!!!!) ja sitten lähen kesätöihin mun siskolle, ja ehkä myös mun veljelle, katsoo sitten... ja sitten tulen (tietysti) herättäjäjuhlille, jatkan kaiketi töitä jälleen ja taikka menen hencun kans niitten mökille "seikkailemaan" perunapelolle polkupyörien kera ja tekemään muutakin hauskaa.. yritän käydä mesessä niiin paljon kuin aika sallii 8)  ja no sitten syksyllä käyn kaikissa saari/karhumäki tapahtumissa... vaikka sitten kipeänä  :lol:  ja no.. kesä on mulla ainakin tämä kesä aikas kiireinen mutta aikaa meinaan jostain pyydystää ettei s kokonaan menen pelkkään rehkimiseen.... :shock:  kamalaa jos ei olisi kesälomaa ollenkaan..... :!:

Kristian:

--- Lainaus käyttäjältä: "Henri" ---Niin ja sitten, jos saaresta tahi töistä ehtii niin jonkin sortin abikursillekin olisi tarkoitus mennä. Sanokaas muuten joku, joka sellasella on ollut, että kannattaako sellaset kurssit ollenkaan, vai onko lomailu vaan parempi vaihtoehto?
--- Lainaus päättyy ---


Itse suosittelisin ennemin kesälukioseuran kesälukioita. Olin itse sellaisessa viimekesänä. Koska kyseessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, sen kesälukiot ovat hinnaltaan vain murto-osa monien abikurssien hinnasta.

Alkuperäiseen kysymykseen eli siihen, että mitä teen kesällä. Tod.näk. menen viimeisen kerran Siilinjärven seurakunnan riparille isoseksi ja sitten heinäkuussa inttiin.

Henri:

--- Lainaus käyttäjältä: "Kristian" ---Itse suosittelisin ennemin kesälukioseuran kesälukioita. Olin itse sellaisessa viimekesänä. Koska kyseessä on voittoa tavoittelematon yhdistys, sen kesälukiot ovat hinnaltaan vain murto-osa monien abikurssien hinnasta.
--- Lainaus päättyy ---


Itselle ainoa vaihtoehto on tuo Lapuan Kristillisen opiston eli ns uuden Karhunmäen järjestämät abikurssit tai kesälukio. Tuntuu vain jotenkin, että kesälukio vaatii enemmän aikaa, ja sitä kun itseltä puuttuu.

Taitaa olla vähä tätä, miksikäs tätä kutsutaan, offtopikkia, vaikka toisaalta liittyyhän tämä minun kesääni.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta