Keskustelu > Raamattupiirit

Raamattupiiri, Joonan kirja

<< < (12/13) > >>

Pena:
Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa, että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut. Tässä ei sanota, että jokainen kirjoitus olisi syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta. Ei myöskään sanota, että Hengen vaikutuksesta syntyneitäkään kirjoituksia ei saisi arvioida järkensä avulla. Joonan kirjakin on hyödyllistä opetusta, nuhdetta, ojennusta ja kasvatusta, vaikka sen lukisi sellaiseksi sepitettynä taruna.

2. Timoteuskirjeen 3. luvussa ei muuten ole 18. ja 19. jaetta.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 08.04.21 - klo:21:29 ---2. Timoteuskirjeen 3. luvussa ei muuten ole 18. ja 19. jaetta.

--- Lainaus päättyy ---
Kokeilinkinkin vain oletko hereillä huomaatko ettei siinä ole 18. eikä  19. jaetta  :006:.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 08.04.21 - klo:21:22 ---Ei ole. Epäusko on sitä, että ihminen luottaa Jumalan sijasta itseensä, ihmisiin, rahaan, valtaan ja muuhun maalliseen ja katoavaan.

--- Lainaus päättyy ---
Epäusko on uskon puutetta. Silloin kieltäydytään hyväksymästä Jumalan sanaa niin kuin se on Kirjoitettu. Epäusko hukuttaa tuliseen järveen. :eusa_pray:

KR 1933/-38
Ilm.21:8  Mutta pelkurien ja epäuskoisten ja saastaisten ja murhaajien ja huorintekijäin ja velhojen ja epäjumalanpalvelijain ja kaikkien valhettelijain osa on oleva siinä järvessä, joka tulta ja tulikiveä palaa; tämä on toinen kuolema.

KR 1992
Joh. 20:27 Älä ole epäuskoinen, vaan usko!

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 08.04.21 - klo:22:02 ---Epäusko on uskon puutetta.

--- Lainaus päättyy ---

Niin on, mutta usko ei ole kirjaimellista totena pitämistä. Se on jotakin syvempää, uskaltautumista Jumalan hyvyyden varaan.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 09.04.21 - klo:07:32 ---Niin on, mutta usko ei ole kirjaimellista totena pitämistä. Se on jotakin syvempää, uskaltautumista Jumalan hyvyyden varaan.

--- Lainaus päättyy ---
Väitelkööt järkiuskovaiset ovatko Joonan kirjassa kuvatut tapahtumat todellisia vai eivät, sillä alatien madolle riittää lukea Raamattua sellaisena kuin se on Kirjoitettu mitä profeettojen kirjoissa sanotaan, sen minä uskon tällä kaidalla tiellä kilvoitellessani armosta ja levosta käsin kohti voittopalkintoa Joonan kirjan valossa (Apt 24:14).   :109:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta