Auts kuinka hyvää bolognesekastiketta onnistuinkaan tekemään!
Yhtä paljon jo vanhentunutta jauhelihaa, erilaisia juureksia (sis. purjoa) hienonnettuna, ja tölkitettyjä tomaatteja. Oliiviöljyä paistamiseen ja tomaattisosetta, basilikaa, timjamia, mustapippuria, liemikuutio, suolaa maustamiseen. Ja paljon valkosipulia, ihan purkkikamaa, jonka purkin huuhdoin punkulla jotta saan kaiken käyttöön (oli loppumassa). Ja hieman sitä punkkua vielä sinne kastikkeeseen lisää. Loput sitten ruoan kanssa kokkiin
Kastikkeen päälle raastetta goudankannikoista, hyvä että pääsevät käyttöön nekin.
Minulla on värkki joka aikoinaan myytiin nimellä monitoimikone, merkki taitaa olla Braun ja ikä 20 vuotta. Sillä hienonsin juurekset muruksi. En tiedä, miten tulen toimeen, kun siitä joskus aika jättää. Parhaita ostoksiani ikinä.