Kirjoittaja Aihe: Profetia  (Luettu 381 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa Koirannahkalakki

  • Rykäisee alkaakseen seurapuheen
  • Viestejä: 81
Profetia
« : 07.06.24 - klo:20:26 »
Tämä profetia tuli minulle ja vaimolleni yhtäaikaa aamun rukouksessa ja vaimoni sai sanat kirjoittaa profetia ylös. Koetelkaa Jumalan Sanalla.

Profetia

Herra näytti näyn. Naiset vallitsevat miehiään, ja naiset ovat täysin isebelin vallassa. Naisten oma persoonallisuus on jossain alla voimattomana, isebel ja sen viha ajavat naisia. Jos mies nousee omaan osaansa esim. seurakunnassa, isebelin porttokoirat ovat yhtenä laumana hänen kimpussa. Siksi mies on hiljaa pää painuksissa vastustelematta mitenkään. Kaikki miehet ovat joko hiljaa tai palvelevat porttoa.
Mies on kuin panttivanki valtavan vihollisarmeijan keskellä.
Kuinka mies voi vapautua ?
Ensimmäinen askel on, että mies näkee oman tilansa. Ja näkee mikä hänellä on vastassa. Mies voi murtautua vapaaksi, mutta silloin vihamielinen portto käy kaikella voimalla hänen kimppuunsa. Vastustaja tahtoo tuhota miehen kokonaan, eikä se tunne sääliä. Miehen tulee olla valmis menettämään kaiken vapautensa hintana. Tähän hän tarvitsee Jumalan voimaa. Miehet ovat nyt tien risteyksessä. Toinen tie vie yhä syvempään alistumiseen portolle, ja lopulta tuhoon. Toinen tie vie ristille, ristiinnaulittavaksi, mutta se tuo onnen ja vapauden. Kristus itse kulkee miehen rinnalla ja auttaa kaikessa. Tämä on ainoa tie elämään ja vapauteen. Se on kulkemista Jumalan kanssa, Jeesuksen ristin kantamista ja Jumalan läheisyyttä ja palvelemista ilolla, sydän rauhassa.

Lisäys:
Vihollinen tekeytyy heikoksi ja tunteelliseksi, itkee ja vetoaa miehen rakkauteen, mikä vaikeuttaa vihollisen havaitsemista (Tuom.14:16-17). Kuitenkin, kun mies yrittää vapautua porton otteesta, portto ei epäröi tuhota miestä kaikilla osa-alueilla mihin vain pystyy: avioliitto, omaisuus, ystävät, työpaikka. On myös huomattava, että naisen alkuperäinen persoona on myös vankina, naista hallitsee nyt isebelin henki (portto) ja se on täynnä vihaa ja säälimättömyyttä.

Matteuksen 24
42. Valvokaa siis, sillä ette tiedä, minä päivänä teidän Herranne tulee.

Poissa Viisveisaaja

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 8466
Vs: Profetia
« Vastaus #1 : 08.06.24 - klo:13:20 »
Hienoa että olette saaneet profetian.

Erikoinen ja en siihen osaa ottaa kantaa sen suuremmin.

Itse olen täydellisen naisten ja miesten kannoilta tasa arvon puolesta, että Jeesuksessa ei ole miestä tai naista. joku paikka Raamatusta.

En hyväksy moista hirmuvaltaa naisen puolelta enkä miehen.
Kaikki valta tekoälylle!

Poissa Riitta-mummi

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 33997
Vs: Profetia
« Vastaus #2 : 08.06.24 - klo:14:59 »
Mietin nykyään omia uniani, onko merkityksiä eli ei. En tiedä miten profetia saadaan. Ehkä te olette vaimon kanssa kokeneet seurakunnassa 'narttukoirien' hyökkäyksen.

Jos on erityisen voimakkaita kokemuksia, ne tulevat ja vaikuttavat monin tavoin, psyykkisesti kuin ruumiillisestikin.

Ukrainan sota on raivostuttanut monia. Sen kuulee poliitiikkojen puheessa ympäri Eurooppaa. On toki niitäkin, jotka ovat Ahabin (Putinin ) ymmärtäjiä.

Tämän enempää en ymmärrä profetiastanne. Minulla useimmat pahat ajatukset kohdistuvat Putiniin, Trumppiin ja Neanjahuun.
Elämän näen pientareelle piirtyvän...
Lopulla matkaa ikäväni ymmärrän;
Ihmisen on määrä kotiin päästä kerran      (Kaija Pispa)