Keskustelu > Yleinen keskustelu

Varautuminen vaikeisiin aikoihin

<< < (19/27) > >>

Pena:
Minna tutustuin aamentamiseen ja hallelujaamiseen vasta ns vapaiden suuntien kautta. Tähän en laske lapsuudesta tuttua papin aamenen vastaamista, joka on ihana myötähuminan ääni.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 30.09.22 - klo:07:37 ---Pitänee varautua myös tuhoa ennustaviin, piruja seinille maalaaviin epätoivon lietsojiin.

--- Lainaus päättyy ---
Suomalaisiahan ei ole vuosikymmeniin huolettanut sodan uhka tai arjessa selviytyminen siinä laajuudessa kuin juuri nyt Venäjän hyökkäyssodan Ukrainaan osuessa myös omaan turvallisuuden tunteeseemme.   :eusa_pray:

Leena:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 04.12.22 - klo:07:22 ---Minna tutustuin aamentamiseen ja hallelujaamiseen vasta ns vapaiden suuntien kautta. Tähän en laske lapsuudesta tuttua papin aamenen vastaamista, joka on ihana myötähuminan ääni.

--- Lainaus päättyy ---

No kyllä jo ihmettelin missä menoissa minä olen harharetkilläni poikkeillut, kun yhtä ainutta aamenhuutoa en ole kuullut ja tämä on tautisen tosi.  Olisi edes yksi poikkeus mutta kun ei. 

Me srknret 70-luv saimme säännönmukaisesti kutsun Vapiksen ja Hellarien nuorisoiltoihin ja vastakutsuimme heitä.

 Hellareiten illoissa näitä kuuli eikähän siinä ole minusta mitään väärää, kyllästyin vaan kun täällä yks kaiuttaa sitä aamentaan ryöstöviljelyyn asti. 

Ne tarkoitti sillä jotain, ja vaikken olisi huutelevaa sorttia, en sitä silloin kokenut ikävällä tavalla.  Eihän sitä kylässäkään ruveta esittämään että mitäs teillä ei ole kuin hellahuone ja kamari tai oho mitävarten teillä on ensin kokolattiamatto ja sen päällä lisäksi nuo persialaiset.

Leena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 04.12.22 - klo:18:28 ---Suomalaisiahan ei ole vuosikymmeniin huolettanut sodan uhka tai arjessa selviytyminen siinä laajuudessa kuin juuri nyt Venäjän hyökkäyssodan Ukrainaan osuessa myös omaan turvallisuuden tunteeseemme.   :eusa_pray:

--- Lainaus päättyy ---

Jaa, no, hyvä kun olet asiastasi niin varman vakuuttunut, kun siskolta kysyin onko hän elontaipaleellaan ikinä sotaa pelännyt vastasi tuo että juu-uh, aivan aina siitä kun ilmansuunnat oppi.  Se olikin Kotkassa yksinkertainen asia, itätuulen tunnisti saarella syntyneetkin. 

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Leena - 04.12.22 - klo:18:44 ---Jaa, no, hyvä kun olet asiastasi niin varman vakuuttunut, kun siskolta kysyin onko hän elontaipaleellaan ikinä sotaa pelännyt vastasi tuo että juu-uh, aivan aina siitä kun ilmansuunnat oppi.  Se olikin Kotkassa yksinkertainen asia, itätuulen tunnisti saarella syntyneetkin.

--- Lainaus päättyy ---
Elämme vaikeita aikoja keskellä sodan uhkaa, luontokatoa ja ilmastokriisiä.  :eusa_pray:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta