Keskustelu > Testialue

Kirjoituspyyntö: Seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus herännäisyydessä

<< < (3/7) > >>

Bengt Sandberg:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 22.04.18 - klo:18:42 ---Tämä ei ole vastaus eikä kannanotto po  kyselyyn, onpahan vain ollut tänään ESS:ssa tällainen kirjoitus, josta on vaikea sanoa mitään. En moralisoi.

Omista sukupuoliasioistaan voi jokainen puhua jos haluttaa, mutta tämä hämmentää
rohkeudellaan yleisiä käsityksiä. Toki nimettömä kertoja kirjoittaa joten voi olla provosointiakin.

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2452863

--- Lainaus päättyy ---


Mutta jos nyt silti haluttaa, niin eihän sille voi mitään että haluttaa.


Huh,huh on se ilmoja pidellyt.

Riitta-mummi:
Huh, huh ! Älä muuta virka !   :icon_sunny: :icon_sunny: :icon_sunny:

Lakkiais-lauantainakin on tiedossa hellettä Helsingissä.

Viisveisaaja:
Asiantuntijat ja homoudesta eheytyneet pohtivat dokumentissa syitä homoseksuaalisuuden syntyyn. Suurimmalla osalla on taustalla hylätyksi tai hyväksikäytetyksi tulleen historia: rikkinäisyyttä, yksinäisyyttä, masennusta, rakkauden puutetta, loukkaantumista, välirikko oman isänsä kanssa, jokin yksittäinen traumatisoiva tapahtuma lapsuudessa.

Lukemattomat entiset homoseksuaalit ovat kuitenkin kokeneet omien sanojensa mukaan eheytymisen ja vapautuneet entisestä homoseksuaalisesta elämäntavastaan ja saaneet rauhan ja todellisen ilon ja rakkauden elämäänsä.

 

Viisveisaaja:

Asiantuntijoista poiketen, mun mielestä jos on homo tai lesbo, niin siitä vaan.

Tollaiset eheytysyritykset ei minusta muuta sitä mikä joku on.

No jos joku muutosta kaipaa, niin muuttumaan.

Leena:
Vanha juttu mutta menköön.

Näköjään kyseessä on väitöskirjan jälkeinen eli postgraduatetyö. Kyseinen kaveri on jo tehnyt tieteellistä työtä koko paljon. Näillä usein tähtäillään dosentuuria.

Tykkään kun kaikkea saa tutkia, tykkään että joku tutkii kun jo osaa eli metodi on hanskassa.  Olen niin väsynyt ja kyllästynyt semmosiin puolipehmeisiin toimittajien beevitoslappujen varaan koostettuja kirkko- ja - homot transut- objekti eli talorakastajat. 
 
Miksi kirkko sinun mielestäsi. Miksi kirkko ei koskaan sinun mielestäsi.  Kirkko aina, kirkko ei koskaan. Tässä nyt sentään selvitetään että jee, siellä on tämmöisiä eri lailla ajattelevia, sanovat herätysliikkeiks.  Jos vaikka jollain sarastaisi, että se on aika mutkikas ja lonkeroinen koko tsyrkka.

Ne on vissiin vähenneet tosin,  saatiinhan tässä vaalien jälkeen muuta räpätystä. Maria Ohisalo kuinka monta Välimereltä ongittua otetaan Suomeen tänä väliaikana. Ei, MRia Ohisalo, nyt ei riitä että tutkitaan, montako. Maria Ohisalo montako,....

Eli on muuta jutunjuurta. Taas saatiin mehevää rehevää juttua pitkiksi ajoiksi, tais jäädä homot pienille lähetysninuuteille. Muistaakohan kukaan edes erota kirkosta?


Ai kun tykkäsin, kun Li Andersson kerran vastasi, jaa-a, sen kun tietäis. Kysyttiin miksi demareidta ei valuta sinne vaan tänne ja tuonne.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta