Keskustelu > Testialue

Niksi körtti

(1/19) > >>

Riitta-mummi:
Touhutessani hellan ääressä tai käsityön parissa muistuu monesti mieleen äidin opetukset. Muistatko sinä mitä äiti on opettanut? Tai isä.

Näillä keleillä kun ruoka helposti pilaantuu muistin äidin sanoneen että hiukan hapan maito kelpaa lettutaikinaan jos ripauttaa hiukan soodaa taikinaan. Etikkaveteen kastettu liha tai makkara oli ainakin sodan jälkeen käyttökelpoista vaikka olisi ollut hiukan "vanhaa". Huh!

Huononäköiselle on valkoinen paperi taustalla hyvä apu kun pujottaa mustaa lankaa neulan silmään.

Oletko niksi-körtti ? Kerro !

seppos:
Vähän vanhentunut ja tarjouksessa myytävä piimä kepaa hyvi rodoille, jotka rakastavat hapanta maata. Sama koskee muita happamen maan kasveja. Hapantunut maitokin kelpaa.

Toinen kikka. Kun pakkaat kenkiä matkatavaroihin, niin sullo ne täyteen sukkia tai alushousuja, niin ne eivät mene lyttyyn laukussa.

Pirska:
Kun haluat tehdä hyvän vitsikirjan, kerää niksi-Pirkasta hyviä niksejä, mitä kaikkea voi tehdä sukkahousuista.

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: Pirska - 28.07.11 - klo:19:21 ---Kun haluat tehdä hyvän vitsikirjan, kerää niksi-Pirkasta hyviä niksejä, mitä kaikkea voi tehdä sukkahousuista.

--- Lainaus päättyy ---
Se kirja on jo tehty, mutta eiköhän sukkahousuniksien lähde ole ehtymätön.

Pirska:
Kun keität kaurapuuroa, älä lisää veteen kerralla liikaa kaurahiutaleita, koska silloin vain täytyy lisätä taas vettä, kun hiutaleet turpoavat. Hämmennä puuroa kauhalla niin, että kauha koskee kattilan pohjaan saakka, jotta puuro ei tartu kiinni pohjaan. Jos olet tosimies, et opi tätä, vaikka eläisit kuinka vanhaksi.
Nimim. kokemusta on

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta