Keskustelu > Tapahtumatiedot

Foorumilaisten tapaaminen juhlilla

<< < (3/4) > >>

Riitta-mummi:
Nautin sydämeni pohjasta tapaamisesta. Ja kastuin nahkaani myöten siinä räystään alla seisoskellessamme. Lähes kaikki jotka olin jo Seinäjoella tavannut olivat paikalla ja uusina mm. sadetta(nimi on enne) ja Leena ja Martta(?) joka murehti kun ainoaan kirjoitukseensa ei kukaan ollut vastannut. Martta, en muista tilannetta enkä aihetta. Tätä tapahtuu, tule vain uudelleen keskustelemaan. Kyllä kannattaa!
Vaivainen matokin oli vaivaisenakin matanut juhulille eikä näyttänyt lainkaan kipiältä. Ei se aina päälle näy, näin on usein miullakin.

Sain suloisen pitkän halauksen Sannelilta, Tiitiäiseltä, Pyrtsiltä ja Leenalta. Ainakin. Ja itse halasin lähes kaikki miehet. Vanhimman oikeudella ja rohkeudella.
Perheväeltä porukka tuntui. Laitan kuvat kamerastani vain omaan perhe-albumiin. Niissä on jokunen aika hyväkin, etenkin juhanista uusine hienoine hiuksineen ja Hölkäsestä neonvärisine liiveineen.
Valitan että lähdin niin äkisti kun olin läpimärkä. Monta juttua jäi juttelematta. Jatketaan foorumilla.

myyrä:
Täällä tuotiin jossain ketjussa esille ajatus foorumin sisäpiiristä. Kyllähän varmaan kaikille foorumeille syntyy ajan mittaan pakostakin jonkinlaisia kuppikuntia johtuen ihmisten samanmielisyyksistä joissakin asioissa, harrastuksista yms. ja myös maantieteellinen asuinpaikka vaikuttaa. Tällä körttifoorumillahan ihmisiä on eniten Etelä-Suomesta.

Mutta mikä estää "samanmielisiä" jne. järjestämästä vaikkapa omia juttujaan. Maailma on ideoita täynnä ja sen kun vaan nappaa jonkun niistä lennosta kiinni ja alkaa kehitellä. En nyt tarkoita mitään varjofoorumeita, mutta mukavahan se on järjestää vaikka jotkin nyyttikestit ja vaikkapa käydä vähäsen rentoutumassa tiukan foorumiväännön lomassa  :) Ei tässä toimettomaksi olla jääty  ;)

PS. Itä-Suomen Iskun puolesta (täytyy keksiä parempi nimi) :eusa_angel:

Riitta-mummi:
Viitannet Ilosaaren musiikilliseen iloitteluun. Oliko hyvä? Oliko Siekkarit just niin hyvä kun meidän neljävitonen tytär ystävättären kanssa suitsutti ?
Ei ole suuri ero Siekkareiden ja siikkareiden nimissä. Onko sanomassa?
En ollut tiennytkään että tytärkin on siellä käynyt monet kerrat.

Juuri tuohon ehdottomaasi tapaan muutamat meistä tapasimme täällä meillä. Kotkalaisetkin meinasivat samaa, mutta ajankohta ei oikein sopinut ihmisille.

myyrä:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 20.07.11 - klo:19:47 ---Viitannet Ilosaaren musiikilliseen iloitteluun. Oliko hyvä? Oliko Siekkarit just niin hyvä kun meidän neljävitonen tytär ystävättären kanssa suitsutti ?
Ei ole suuri ero Siekkareiden ja siikkareiden nimissä. Onko sanomassa?
En ollut tiennytkään että tytärkin on siellä käynyt monet kerrat.

Juuri tuohon ehdottomaasi tapaan muutamat meistä tapasimme täällä meillä. Kotkalaisetkin meinasivat samaa, mutta ajankohta ei oikein sopinut ihmisille.

--- Lainaus päättyy ---

No en kuitenkaan viitannut Ilosaarirockiin. Hyvinhän se kuului sisälle asti vettä pitkin - vähän liiankin hyvin. Varmaan Siekkarit oli hyvä, mutta kun en itse ole oikein koskaan innostunut heidän musiikistaan. Se kuulostaa jotenkin liian repivältä, mikä lieneekin tarkoitus. Ismon Sielun Veljien perään soitti muuten pikkuveli Ilkan Neljä Ruusua.

Reggaen kesäisiä rytmejä kuului paljon niin kuin noilla festareilla aina ja niitä oli mukava kuunnella. Ilosaarirock on hyvätunnelmaisen festarin maineessa.

Alangon perhe on muuten varsin musikaalista. Ismon ja Ilkan lisäksi ainakin tyttö (yksi?) soittaa klassista ja huilistivelihän on myös tunnettu. En nyt muista nimeä. Äiti, Anna-Liisa Alanko on fil.tri ja runoilija ja esiintyy myös kirkoissa. Isä oli paikallisen Osuuspankin johtaja ja lepää hautausmaalla hyvin lähellä vanhempieni viimeistä lepopaikkaa.

PekkaV:

   Tervetuloa, luterilainen!

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta