Keskustelu > Yleinen keskustelu

Varautuminen vaikeisiin aikoihin

<< < (18/27) > >>

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 27.11.22 - klo:19:32 ---Se on meidän sähkönkuluttajien vika.

--- Lainaus päättyy ---
Meiltä kului marraskuussa sähköä 113 kilowattituntia.  :icon_xmaslol:

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 27.11.22 - klo:19:32 ---Se on meidän sähkönkuluttajien vika.

--- Lainaus päättyy ---
Aamen! Bile - Sanna Marinin sosialistienemmistöinen hallitushan haastaa meitä sotatalouden poikkeusolojen niukkuudessa energiansäästökökkään, muun muassa alentamaan kotiemme sisälämpötilaa, saunomaan vähemmän ja sammuttamaan turhaan päällä olevat sähkölaitteet. Muutenkin puhe säästäväisyydestä, tavaroiden kierrättämisestä ja korjaamisesta sekä ostelun vähentämisestä on yleistynyt. Ehkäpä tästä voisi löytyä heränneelle tummalle ystäväkansalle näkökulmaa kaikessa körttiläisessä vaatimattomuudessa myös adventtipaaston ajalle? Pääsiäispaaston aikanahan ev.lut.kirkossa on Ekopaasto-kampanja, joka vuosittain haastaa osallistumaan paastoon myös ympäristönäkökulmasta.  :icon_xmaslol:

Leena:
Ylenkyllääntyneenä aamenhuutoihin kuin tummaan ystäväkansaan kun, eihän minulla ole mitään romaneja vastaan enkä ole siis minkään valtakunnan rasisiti ja kun ei  ole tehtävänmantoa annettu riisua ihmisiä riippuvaisuuksista mitä heiullä ehkä on, ne sivuutan,   

kysyn ja anon: 

Kerro mitä muuta kuuluu näin ekopaastonäkökulmasta kuin kilowattitunnit? 

Meillämain osaan tarkata vain sähkölaskuani kun on kerrostalo tämä, mutta alin  ja maantasakerros on, halvin asunto sisältäen terassin jolla kasvattaa itselleen mustia viinimarjoja ja karviaisia ja omenapuu  on,   ja tulipa ilmeiseksi, tämä kaikki niin sovelias,  taloyhtiön halvin paitsi yks mumpsa, sillä on sama. Sähkö ei minulla maksa kuin että on pikku vaiva maksaa se pois, mutta siirrosta kynivät nylkyhintaa. se on niin väärin niin väärin. 

Kierrättänet? Ja kai olet tarkastellut, kuinka hyödyntää jätteeksi katsottu.  Joskun olet kehittänyt jotakin askarta ja tointa jolla hyödyntää uusiokäyttää tai valmistaa joulun tai muuhun somistukseen nuo kuoret joita lämpökynttilöistä jää, kerro Leenalle, niitä on paljon ja haluaisin ne uusiokäyttää.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Leena - 03.12.22 - klo:14:32 ---Ylenkyllääntyneenä aamenhuutoihin kuin tummaan ystäväkansaan kun, eihän minulla ole mitään romaneja vastaan enkä ole siis minkään valtakunnan rasisiti ja kun ei  ole tehtävänmantoa annettu riisua ihmisiä riippuvaisuuksista mitä heiullä ehkä on, ne sivuutan,   

--- Lainaus päättyy ---
Aamentaminen kuuluu herännäisyyteen ja meitä körttiläisiähän kutsutaan tummaksi kansaksi. Adventtipaaston näkökulmaksi käy hyvin säästäväisyys ja ekologisuus näinä vaikeina sotatalouden poikkeusoloissa. :icon_xmaslol:

Leena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 03.12.22 - klo:14:59 ---Aamentaminen kuuluu herännäisyyteen ja meitä körttiläisiähän kutsutaan tummaksi kansaksi. Adventtipaaston näkökulmaksi käy hyvin säästäväisyys ja ekologisuus näinä vaikeina sotatalouden poikkeusoloissa. :icon_xmaslol:

--- Lainaus päättyy ---

Amen!  :eusa_pray:   asiaan tietenkin kelwottoman heikohkosti tuntewana tunnustan, nyt tietäwäni seuraawan kerran teidän? meidän? heidän?  no, körttiläisten blondit älkööt waiautuko minä  :eusa_pray:  paremmin ymmärrän kajahuttaa puuttumaan jäävän Aamenhuudon jokaiseen taukopaikkaan johin sen kyllä wikkelänä arwioin mahduttawani ja  :eusa_clap:  Amen!  tuskin maltan wartoa niitä tulewaisia tapahtumia joissa nyt kaikuu, raikuu, akustiikasta riippiuen jälkikajahtaa aina puhujan wetäessä henkeään
Amen! :eusa_pray: :eusa_pray: :eusa_pray: 
Amen! :eusa_pray: :eusa_pray: :eusa_pray:
kuten weisattaessa milloin säe poikkinykäistään
Amen! :eusa_pray: :eusa_pray: :eusa_pray:

Leena kokee wailla epäilyksen häiwää elämänsä ihqaensimmäiset, aidot, oikeat kuin Hartwallin Jaffa,
Amen!    :eusa_pray: :eusa_pray: :eusa_pray:    tummankansan herännäisseurat! 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta