Keskustelu > Kirjoitelmia ja päiväkirjoja-herännäisyyden hengessä

Profetia Suomen seurakunnalle

<< < (2/5) > >>

seppos:
Hunajalla saa enemmän kärpäsiä kuin tervalla

malla:
Saatamme elää nettiprofeettojen aikaa.
Ja tällä tarkoitan, että ei välttämättä ole Jumalan kutsuma profeetta vaan "omakutoinen" ja itse itsensä siihen kutsunut.
Nykyaikana on helppoa postailla kirjoituksia mutta on eri asia kuka on Jumalan lähetti ja hänen asiallaan ja kuka kulkee oman huutonsa perässä.

Leena:
Ensimmäisestä en ymmärtänyt mitään valitettavasti. Toisessa puhuttiin kannabiksen käytöstä, eli olisiko tuo vaikuttanut koko juttuun ja sen ns luomisprosessiin. Sattuuhan näitä. En tiennyt että sillä olisi ainakaan yksistään aivan noin rajuja vaikutuksia. Ehkä päinvastoin todella rauhoitti välillä kirjoittajan oloa.

Tuossa toisessa oli kaunis kuvaus tähtitaivaan lipumisesta esille ja lentokoneen vanan värjäytymisestä punertavaksi, tähdenlennosta. Miksi lie hänen on yövyttävä makuupussissa tähtitaivaan  alla. Myötätuntoa tuo täälläkin herätti.

Viisveisaaja:

--- Lainaus käyttäjältä: Leena - 15.08.16 - klo:05:32 ---Ensimmäisestä en ymmärtänyt mitään valitettavasti. Toisessa puhuttiin kannabiksen käytöstä, eli olisiko tuo vaikuttanut koko juttuun ja sen ns luomisprosessiin. Sattuuhan näitä. En tiennyt että sillä olisi ainakaan yksistään aivan noin rajuja vaikutuksia. Ehkä päinvastoin todella rauhoitti välillä kirjoittajan oloa.

Tuossa toisessa oli kaunis kuvaus tähtitaivaan lipumisesta esille ja lentokoneen vanan värjäytymisestä punertavaksi, tähdenlennosta. Miksi lie hänen on yövyttävä makuupussissa tähtitaivaan  alla. Myötätuntoa tuo täälläkin herätti.

--- Lainaus päättyy ---
'

Olen joskus ajatellut, kun tunnen jonkun verran muslimi tai Islam kulttuuria tuon kannabiksen vaikutusta sen uskonnon syntyyn ?

Muhammed un oli luolassa monta päivää syömättä ja tuntien muslimit, niin varmaanpoltteli myös, kuten itesekkin nuoruudessani, niin siinä tulee voimakkaita filosofisia tunteita, kun ei oikein tajua ymärillä siis mielikuvitus tai henkisessä tai missä sitä onkaan aineesta tulavan vaikutukseessa, niin ehkä Muhammed suuri näijä ja opettaja ja viisas mies, niin äh taas eksy ajatus, mutta jos koraani on saanut alkunsa josain luolassa näkyjen muodossa Enkaliltä, kuten mormoonien kirja, niin en siihen osaa sanoa mittän, muta kuin tälläisen entisen yrtin tuntineen näkemyksen, mutta siis niinku se ajatus oli, että vaikka Iskamin alkuperä ei ku siis Koraanin sen heidän opetuskirjansa alkuperä on erikoinen, niin ehkä perimmäinen kysymys Islamin alusta, anteeksi nyt vaan on, että engi siis arabit oli turhautuneita, kun juutalaisilla oli oma voimakas Jumalan kanssa vietetty  juttunsa ja krisitytillä marttyyriiteytyyn menevä uskonsa, ni siis nää arabit turhautuivat ja kehittelivä uskonsa Muhamedin näky juttujen mukaan.

Anteeksi kun taas loukkasin uskonnollisia tunteita.

öppiäinen:

--- Lainaus käyttäjältä: Viisveisaaja - 24.08.16 - klo:20:53 ---Olen joskus ajatellut, kun tunnen jonkun verran muslimi tai Islam kulttuuria tuon kannabiksen vaikutusta sen uskonnon syntyyn ?

Muhammed un oli luolassa monta päivää syömättä ja tuntien muslimit, niin varmaanpoltteli myös,

--- Lainaus päättyy ---

Minulla nyt ei ole tähän sen luotettavampaa lähdettä kuin  Wikipedia, mutta siitä saan käsityksen, että tuo mainitsemasi kannabistuotteiden käytön yleisyys olisi myöhempää perua vasta.

Mutta onhan voinut olla jotain muuta siihen aikaan käytössä olevaa päänsekoitetta. Ainahan niitä on ollut, kaikilla kansoilla. Ja jo paasto mahdollisesti valvomiseen yhdistettynä saattaa pitemmän päälle aiheuttaa kaikkea jännää.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta