Keskustelu > Yleinen keskustelu

Herännäisyys tänään.

(1/25) > >>

veijo:
Kuuntelin eilen tv-uutisia mainitaanko siellä mitään herättäjäjuhlista. Olihan siellä päässyt herättäjäyhdistyksen nokkamies ääneen. Taisi vaan monelta körttiläiseltä mennä yöunet sen kuultuaan. Vaikka herännäisyys onkin suvaitsava kansanliike, se ei tarkoita sitä että synnistä tehdään hyväksyttävä.

Mansipaani:
Heräsi uteliaisuus: mistä siellä puhuttiin? (Pieni haju saattaa olla aiheesta)

Janina:

--- Lainaus käyttäjältä: veijo - 09.07.16 - klo:08:04 ---Vaikka herännäisyys onkin suvaitsava kansanliike, se ei tarkoita sitä että synnistä tehdään hyväksyttävä.

--- Lainaus päättyy ---

Hei,
voisitko määritellä hiukan tarkemmin mistä "synnistä" on kyse?

Salis:

--- Lainaus käyttäjältä: veijo - 09.07.16 - klo:08:04 ---Kuuntelin eilen tv-uutisia mainitaanko siellä mitään herättäjäjuhlista. Olihan siellä päässyt herättäjäyhdistyksen nokkamies ääneen. Taisi vaan monelta körttiläiseltä mennä yöunet sen kuultuaan. Vaikka herännäisyys onkin suvaitsava kansanliike, se ei tarkoita sitä että synnistä tehdään hyväksyttävä.

--- Lainaus päättyy ---

Ken on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven. En menetä körttinä tästä yöuniani. Synti on synti. Ei sitä puhtaaksi pestä voi

Riitta-mummi:
Synti on salakava, isäntänsä perkeleen opettama keino on salata se. Nekin moralistit jotka osoittavat toisten syntejä, tekevät sita itse salaa.
Vain Jeesus Kristus, synnistä meidät vapauttava, on synnitön.

Ja mihin, ja kuka oli se nokkamies, syntiin hän syyllistyi ? Vihjailu ei ole kivaa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta