Keskustelu > Kirjoitelmia ja päiväkirjoja-herännäisyyden hengessä

Mitä kuningas Daavid teki silloin, kun hän oli "pieni"

<< < (6/6)

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 27.02.20 - klo:11:39 ---Kiitos muistutuksesta, se on tärkeää, ettemme Jeesuksen ohjeistuksen mukaisesti rukoillessamme hoe tyhjää niin kuin pakanat tekevät. :)

--- Lainaus päättyy ---

Luulisin ohjeen koskevan hengellistä kielenkäyttöä muutenkin, miksei aivan arkikieltäkin. Koruton puhe tekee usein syvemmän vaikutuksen kuin koristeellinen.

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 27.02.20 - klo:13:07 ---Luulisin ohjeen koskevan hengellistä kielenkäyttöä muutenkin, miksei aivan arkikieltäkin. Koruton puhe tekee usein syvemmän vaikutuksen kuin koristeellinen.

--- Lainaus päättyy ---
Juuri noin! Jeesuksen ohjeistuksen mukaisesti hengellisen kielenkäytön tulisi olla "Kyllä" tai "Ei". Enempi on pahasta (Matt.5:37). :)

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Pena - 24.02.20 - klo:11:18 ---Alatien kulkijoille lienee myös kauhistus toisten tuomitseminen 'mädiksi hedelmiksi'.

--- Lainaus päättyy ---
Mielestäni se on kuitenkin ikävä tosiasia, että Absalomin kaltaisia sisäisesti mätiä hedelmiä ja ihmisiä on aina ollut olemassa, esimerkkeinä aina antiikin Rooman valtataisteluista keisarin valtaistuimesta aina nykyisen maailman ajan diktaattoreihin, kuten Pohjois-Korean diktaattoriin ylensyöneen näköiseen Kim Jong-uniin. Diktaattori Kim Jong-un on pitänyt yllä ja laajentanut edeltäjiensä perustamia poliittisia vankileirejä. Niissä vankeja kidutetaan ja nälkiinnytetään, ja kuolleisuus on hyvin korkea. Valtaan noustuaan Kim Jong-un on teloituttanut oman setänsä Jang Sung-taekin, ja kymmeniä korkeassa asemassa olevia virkamiehiä sekä näiden sukulaisia valtataistelussaan, ja halustaan pönkittää entisestään vahvaa asemaansa. Hän on uhkaillut muuta maailmaa ydinaseilla, mutta esiintyy ketunhäntä kainalossa sovittelevasti neuvotellen ydinaseiden rajoittamisesta kiristäen muuta maailmaa luopumaan maahansa kohdistuneista talouspakotteista.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta