Keskustelu > Testialue

Urheiluhullut, 15. erä

<< < (18/25) > >>

sivullinen:
Rovanperä kartturinsa kanssa (en vanhuuttani muista enää nimeä  :icon_sad:) johtaa tällä hetkellä rallin MM-sarjan avauskilpailua Monte-Carlossa. Auto Toyota Yaris WRC. Hirmukiitäjiä nuo pienehköt neliveto ralliautot. Muistan aikoinaan Tervossa joskus 50/60-lukujen taitteessa, kun isä meni kauppaan ja katselin auton ikkunasta Jyväskylän Suurajojen siirtymää eli ajoa seuraavalle EK:lle. Siellä oli kaikenlaisia autoja, mm. Trabanteja, isoja Volvoja, Minejä, isoja Sitikoita, pikku Saabeja ym. Kirjo oli kova, mutta isoilla autoilla ei ollut sijaa kärkeen. Nythän niitä ei olekaan rallissa. Isä ei piitannut rallista eikä autoista, joka tietysti olikin järkevää.

Riitta-mummi:
Mie en myöskään piittaa, mutta Matti Kyllä !

Seinän takana pörisee parhaillaan.  En autoistakaan muuten piittaisi, mutta kulkemiseen ne on käteviä. Ja jotkut silmälle kaunista katsella:

https://fi.pinterest.com/pankkirouva/autotcars/vanhat-ja-kauniit/

vn:
Vanhoista rallikuskeista, siis ekoja joita itse noteerasin, ja siitähän on aikaa...
Timo Mäkinen ajoi Minillä, PauliToivonen Volkkarilla, Simo Lampinen Saab 96:lla,
Rauno Aaltonen ???  ehkä myös Minillä

Riitta-mummi:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 02.01.22 - klo:14:36 ---Harmillista kun YLE ei saaut kilpailtua hinnoissa Viasatin kanssa Tour dr Ski-hiihdoista .
Nyt jää ratkaisevat hiihdot näkemättä. Ja mihin katosi se Eurosport ? Onko käynyt teillä muilla ?

Meille ' tupa-ihmisille' urheilun, ja nimenomaan hiihdon ja yleisurheilun seuraaminen on ollut mukavaa ajankulua. Ja meillä kahdella se on harvoja ohjelmia telkkarissa jotka molempia kiinnostaa. No, ovathan luonto-ja eläinohjelmatkin kyllä.

--- Lainaus päättyy ---

Eurosport 1 ja 2 tosiaan putosivat meidän tv:stä kun kanavapaikkoja vaihdettiin. Muut jäivät kyllä. Tänään selvitin sen DNAn avulla. Meillä oli ehkä jo 10 vanha maksukortin kotelo. Se piti vaihtaa, ja se ostettiin äsken . Dna linkitti uuden kotelon tiedot, ja nyt kanavat ovat hakeutumassa. Maksoi 44,95 euroa.

Mistä ja milloin pitää tietää näiden nykylaitteiden päivitykset ?

Korjattavaa on esim. varsi-imurin akun lataamisessa. Se kestää monta tuntia, eilenkin se oli latauksessa 6 h, eikä vihreä merkkivalo syttynyt silti. Imurointia akku sietää pari-kolme tuntia.

P.s. En löytänyt enää Riivatut rakkineet osiota, siksi tämä tänne. No, onhan imurointikin 'urheilua', saati tv:n katsominen.

Riitta-mummi:
Koronan värittämät Talviolympialaiset alkoivat minulle vasta tänään todenteolla.
Naisten yhdistelmähiihtoa oli kiva katsoa aivan loppukilometrille asti. Vaikka mitalia ei tullutkaan oli suomettarilta hyvät hiihdot.

Itävallan Stadtloper yli ainoa yllättäjä. To ni Roponen tuntui hänet tietävänkin ennakkosuosikkien joukkoon. Hän harhaanhiihronsa Etelä.Koreassa kyllä muistetaan varamaan 'lopun ikää'. Porttila mainitsi useampaan kertaan sen.

Ampumahiihdon sekaviesti kääntyi siksi miksi se on aina ollut. Norja I Ranska II Venäjä eli ROC III.
---

Me annoimme luovutusvoiton tv:n maksukanaville, eli ne poistuvat helmikuun lopussa. On aika tyytyä vähempään tässäkin asiassa. Ilmaiskanavilta tulee riittävästi ,  näin päätimme. :023:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta