Keskustelu > Yleinen keskustelu

Kotikokki IV

<< < (30/30)

luterilainen:
Tänään kokkasin kotona seitanpaistia keitetyillä perunoilla ruskealla kastikkeella. Ruuan kera punajuuriviipaleita ja puolukkasurvosta. Ruokajuomana Tuoppi-uutteesta valmistettua kotikaljaa. :)

Riitta-mummi:
Täytyi ihan katsoa mikä se seitanpaisti on. Teitkö tällä reseptillä ?

http://www.vegaaniliitto.fi/www/fi/arki/ruoka/reseptit/seitanpaisti

Minä kokkasin eilisen perunamuusin ja yhden parsakallin tähteistä kasvispihvit. Ajelin bamixilla kysät aineet soseeksi, lisäsin kananmuna, hiukan kermaa ja korppujauhoja sekä erilaisia mausteita, paprikaa enimmin.

Kyllä näitäkin syö, ja meillä syödään aina tähteistä kokattuakin jos tähdettä vain jää.

öppiäinen:
Ostin lohenhännän, kotimatkalla tuli mieleen että millainen olisi siitä puolukoilla tehty ceviche (yleensä käytetään limettiä), puolukoitakin olisi kotona ollut, mutta eipä tuo kala sitten ollut tarpeeksi tuoretta siihen tarkoitukseen (varmistin laadun riittämättömyyden maistamalla palasen raakana), joten pannuun päätyi. Samaisella kotimatkalla äkkäsin nurtsilta pari suomumustesientä ja poimin kyytiin ja paistoin kalan lisäkkeeksi.

Sitten ostin erikoistomaatteja. Sokoksen elintarvikeosastolla myytiin nimellä erikoistomaatti useita erilaisia pieniä tomaatteja, kaikilla siis sama hinta, ja kauhoin pussiin usean sortin maistiaisia. Mitähän ovat luumun kokoiset mustanpunaruskeat tapaukset? Muoks. Taitavat olla kumato-tomaatteja.

seppos:
Jatketaan osassa V

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta