Pastaa kahdesta laadusta, siihen juustoraaste ja jauhelihakastike naudasta.
Tein omatekoisen paprika-sipuli säilykkeen.
3 suippopaprikaa pieninä siivuin
1 iso sipuli palasina.
Keitinliemi:
1 dl sokeria
1 dl öljyä
1 tl suolaa
pari ripausta valkopippuria
pieni loraus punaviinietikkaa
tilkka vettä
yrttejä kuivattuna ( jotakin )
Keitin pienellä lämmöllä 15 min ja sen jälkeen jätin hautumaan kannen alle 30 min. Purkitin ja jäähdytin parvekkeella, että ehti jauhelihasoosin ja pasta kaveriksi. Maistui vahvasti Unkarilta.
![icon_rolleyes :icon_rolleyes:](http://foorumi.h-y.fi/Smileys/phpbb/icon_rolleyes.gif)
Nämä syötiin päivällä, äsken pelkkää rosollia. Se on todella hyvin onnistunut. .
Olen paahtanut popcorneja tv-namiksi.