Kirjoittaja Aihe: H-Y Tammikuun uutiskirje  (Luettu 963 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 16447
    • http://www.samila.1g.fi
H-Y Tammikuun uutiskirje
« : 12.01.18 - klo:15:30 »
Tammikuun uutiskirjeessä:
Lähde maaliskuussa Tallinnaan ja Taluun!
Lähde seuraliikepäiville
Siionin virsien juhlasunnuntai
Tietoa Siionin virsistä ja veisuukulttuurista
Karhu kääntää kylkeä Porissa
Seminaari seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta Aholansaaressa
Hengellisen Kuukauslehden 130-vuotisjuhlavuosi
Siionin virsiä uutuuslevyllä
Konserttisarja kuljettaa kohti herättäjäjuhlia   
 
 
    
Lähde maaliskuussa Tallinnaan ja Taluun!
Herättäjä-Yhdistys järjestää 2.-4.3. matkan Viroon. Ohjelmassa on mielenkiintoisia tutustumiskohteita, veisuuta ja vapaa-aikaa. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.1. Herättäjän toimistoon, puh. (06) 433 5700.

Matkaohjelma »
    


Lähde seuraliikepäiville
Muista ilmoittautua pikaisesti seuraliikepäiville Aholansaareen 2.-4.2.! Teemana on "Ohjaa tiemme yhteinen" ja mukana kuulolla on mm. Herättäjä-Yhdistyksen hallitus.

Tarkemmat tiedot »

    


Siionin virsien juhlasunnuntai
Siionin virsien juhlasunnuntaita vietetään Kokkolassa 18.2. Messun jälkeen pidetään kansanveisuut ja juhlakonsertti, jossa on mukana alueen kuoroja. Tervetuloa!

Lue lisää »
 
    
Tietoa Siionin virsistä ja veisuukulttuurista
Jyväskylän kristillinen opisto järjestää pe-la 9.-10.2. Herättäjä-Yhdistyksen kanssa yhteistyökoulutuksen otsikolla Siionin virret ja veisuukultuuri. Koulutuksessa perehdytään Siionin virsien historiaan ja uudistukseen. Opetuksen ohessa veisataan Siionin virsien versioita niin menneisyydestä kuin uudesta kokoelmastakin. Osallistumismaksu 100 euroa. Ilmoittautuminen sähköpostilla toimisto@jko.fi tai toimiston aukioloaikoina (ma-to 8.15-16.00 ja pe 8.15-14.45) puhelimitse (014) 334 8000 tai opiston Wilma-järjestelmän kautta. Tervetuloa!

    


Karhu kääntää kylkeä Porissa Siionin virsien tahtiin
Tartu körttikarhua tassusta. Tule koko päiväksi tai poimi omasi, kun karhu kääntää kylkeään Porissa 20.1. Seurapuhujina kulttuuripersoonat Kai Tanner ja Tapio Koivukari, konsertoimassa matkaveisaaja Jaakko Löytty .

Tutustu ohjelmaan »   


Seminaari seksuaalisuudesta ja sukupuolisuudesta
Luterilaisen kirkon piirissä käydään keskustelua samaa sukupuolta olevien kirkollisesta vihkimisestä. Aholansaaressa järjestetään 2.–4.3. seminaari Sukupuolisuus ja seksuaalisuus Raamatun maailmasta tähän päivään. Se tarjoaa teologista tutkimusta ja keskustelua mielipiteiden muodostamisen tueksi. Ohjelmaa voi seurata suorana lähetyksenä Facebook-tapahtumassa.

Lue lisää ja ilmoittaudu »
    
Hengellisen Kuukauslehden juhlavuosi
Alkanut vuosi on Hengellisen Kuukauslehden 130-vuotisjuhlavuosi. Hengellinen kuukauslehti on toiseksi vanhin Suomessa yhä ilmestyvistä aikakauslehdistä. Juhlavuoden kunniaksi luvassa on mm. alueellisia tapahtumia sekä syyskuinen Aholansaaren Körttifoorumi kirkollisen median merkeissä. Tervetuloa mukaan!

Tarjoukseen »
   
Siionin virsiä uutuuslevyllä
"Uusin kirkkain sävelin" on juuri ilmestynyt uutuuslevy, jolla kolme Helsingin Seuratuvan kuoroa laulaa uudistettuja Siionin virsiä. Mukana ovat Herännäisnuorten kuoro, Veisuuveljet ja Seuratuvan virsikuoro.

Tilaa levy verkkokaupasta »

    
Uudella levyllä kolme kuoroa laulaa uudistettuja Siionin virsiä
    
Konserttisarja kuljettaa kohti herättäjäjuhlia
Tampereen herättäjäjuhliin valmistaudutaan kevään aikana kokonaisella konserttisarjalla. Tampereen seurakuntien yhteinen sarja Kohti herättäjäjuhlia nostaa esiin herännäisyyden Siionin virsiin pohjautuvaa musiikkiperintöä ja myös uudempaa tuotantoa. Konserttien yhteydessä on luvassa infoa kesän juhlista.

Konserttisarja alkaa Wähäwäkisten Juhlaveisuulla Tesoman kirkossa sunnuntaina 21. tammikuuta kello 10. Messu syntyi muusikko Jaakko Löytyn ja pastori Urpo Karjalaisen yhteistyönä 20 vuotta sitten.

Katso koko konserttisarjan aikataulu
   
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa
 
 
    
Facebook       Twitter       Youtube       Instagram   
 
 
    
Tämä on Herättäjä-Yhdistys ry:n uutiskirje.
Käyntiosoite: Kosolankatu 1, 62100 LAPUA.
Postiosoite: PL 21, 62101 LAPUA / Puh:(06) 433 5700 / Fax: (06) 438 7430 / hy@h-y.fi / www.h-y.fi

 
 
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi