91
Yleinen keskustelu / Kotikokki XII
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi 20.04.24 - klo:13:19 »Tein eilen viimeisistä hirven soppalihoisrta keiton. Söimme sitä tänäänkin. Kun oli paljon luuta siitä tuli tosi maukasta ja kylmänä se oli kuin hyytelöä.
Hirvikeittoon on minulle opetettu lisäämään esim. Kaalin lehtiä, lipstikkaa, porkkanaa, vähän lanttuakin, sipulia, pippureitä ja laakerinlehtiä. Suolaa maun mukaan ja tietysti perunat.
Valmiiseen keittoon silppuan persiljaa.
Nyt alan valmistaa Kalapullia, tähän tapaan:
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/173250/Sairaan%20hyv%C3%A4t%20kalapullat/
Minulla on 500 gr seitä ja 400 gr lohta. Olisi muutama savusilakkakin, mutta en käytä niitä, enkä tonnikalatölkkiäkään.
Jää nähtäväksi ovatko sairaan hyviä. Ilallisella maistetaan ja huomena syödään muussin kera.
Hirvikeittoon on minulle opetettu lisäämään esim. Kaalin lehtiä, lipstikkaa, porkkanaa, vähän lanttuakin, sipulia, pippureitä ja laakerinlehtiä. Suolaa maun mukaan ja tietysti perunat.
Valmiiseen keittoon silppuan persiljaa.
Nyt alan valmistaa Kalapullia, tähän tapaan:
https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/173250/Sairaan%20hyv%C3%A4t%20kalapullat/
Minulla on 500 gr seitä ja 400 gr lohta. Olisi muutama savusilakkakin, mutta en käytä niitä, enkä tonnikalatölkkiäkään.
Jää nähtäväksi ovatko sairaan hyviä. Ilallisella maistetaan ja huomena syödään muussin kera.