Kirjoittaja Aihe: Sairauteni 8  (Luettu 6359 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Poissa 007

  • Puheen mittainen pastilli on huvennut
  • Viestejä: 170
Vs: Sairauteni 8
« Vastaus #60 : 05.01.24 - klo:18:13 »

Siis niinkuin riitta rakasd mummu kirjoitti, niin terveydenhoito on vaan mennyt alespäin.
Johtuu näistä vesemmistopolitiikoistra ja vihreistä kun jotain hömppää ja ihmiset kärsii.
Että ei lääkäri apua, kotihoito loppuun asti ja muuta.

Ymmärettävä kokemus päivystyksen toiminnasta, mutta ei se kyllä vasemmisto- tai vihreistä poliitikoista johdu. Tuollaista tuntien jonottamista se on ollut jo vuosikaudet ja tämä nykyinen hyvinvointi-/pahoinvointialueiden järjestäminen oli kepun kuningasajatus. Kieltämättä vasemmisto ja vihreät oli mukana hallituksessa ja vasemmistoliitto yrittikin saada alueille verotusta, jotta nämä pärjäisivät (ilman rahaa kun eivät tule pärjäämään), mutta verotushan on porvareille kirosana. Alueiden hallinto on poliittisten voimasuhteiden mukaan järjestetty, joten siellä on myös paljon persuja mukana. Rahaa maassa kyllä on; velkaa otetaan sotahulluille aseisiin, Naton amerikkalaisille ym. varmaan paljon enemmän kuin entisen hallituksen oli otettava esim. koronatilanteen hoitoon. Täällä päivystykseen ei paljon pääse muuten kuin pää kainalossa.

Poissa öppiäinen

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 6259
Vs: Sairauteni 8
« Vastaus #61 : 06.01.24 - klo:12:22 »
^ Minä syytän sitä kun ihmiset ei ymmärrä kuolla ajoissa. Vanhaan hyvään aikaan moni sentään sai sydärin juuri eläkkeelle siirtymisen kunniaksi, ja kuoli pois. Katsoo valtion budjettia mihin rahat menee niin eläkeläisillehän ne.  Ja toinen se kun ei meitä ihan työkykyisiä ihmisiä mitään tekemään kelpuuteta, vaikka eläkeikään on vielä aikaa. Ollaan muka liian vanhoja. Näistä kahdesta syystä huoltosuhde heikentynyt.

Toinen tietty se ettei tuottavuus kasva, mutta siitä ei ole ainakaan vasemmistoa syyttäminen. Ja kolmantena se, että mitä terveydenhuoltoon on rahaa, menee erikoissairaanhoitoon eikä johonkin terveyskeskuksiin. Ja, kuten myös THL:n Mika Salminen toteaa, tuo työterveyshuolto (ks. esim. https://yle.fi/a/3-12408521). Ai että, olisipa minullakin ollut viimeiset viisi vuotta sellainen, niin jopa olisin jos minkä krempan takia siellä käynyt ja erikoissairaanhoitoon lähetteitä saanut! Nytkin tuo olkapää. Kyllä sen veronmaksajien piikkiin kuvata voisi. Suhteellisen terveitä hoidetaan liikaakin, suhteellisen sairaita sitten heikommin.
Mä mitään usko... kunhan kysyn vaan.

Poissa Riitta-mummi

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 33510
Vs: Sairauteni 8
« Vastaus #62 : 18.01.24 - klo:13:05 »
Kaiken muun lisäksi kärsin allergiasta. Nyt sen todella huomasin, mitä kaikkea se tekee kun lääke loppui ja on vienyt muutaman päivän että sain sen uudistettua. Eikä minulla ole sitä vieläkään otettavaksi, mutta huomena on pakko menneä apteekkiin, oli sää mikä tahansa.

Kun otin sitä tabletin päivässä oli niin hyvä että ei mittään ! Nyt kun  kolme päivää ilman, aivastelua, niistämistä ja silmien vuotamista  riittää. Näkökin on aivan erilainen. Millään laseilla en meinaa nähdä, pelkillä silmillä parhaiten. Ja kutittaa joka puoleta, hyi olkoon !

Käytän sellaista antihistamiinia mikä ei väsytä, nimeä en nyt muista vaikka aamulla katsoin OmaKannasta että on se uusittu.
Elämän näen pientareelle piirtyvän...
Lopulla matkaa ikäväni ymmärrän;
Ihmisen on määrä kotiin päästä kerran      (Kaija Pispa)