Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10
71
Yleinen keskustelu / Politiikkaa osa 14.
« Uusin viesti kirjoittanut Mörtti-57 27.03.23 - klo:09:49 »
Eduskuntavaalien kampanjointi ottaa jo kuumia loppukierroksia!
Ben Zyskowiczkia on kurmootettu kotikaduillaan ja hellarien Mika Niikon kampanjapäällikön ja Joosua Missio -järjestön toiminnanjohtaja Timo Valtosen kerrotaan kehottaneen järjestön työntekijöitä jo viikkojen ajan varaamaan ruokaa Niikon vaalitilaisuuksia varten.
Törkeää toimintaahan tämä on ja käyttäydytäänkin kuin varkaat: "Vapaaehtoistyöntekijä kertoo todistaneensa, kuinka Joosua Missio -järjestön toiminnanjohtaja ja Niikon kampanjapäällikkö Timo Valtonen käski piilottaa ruoat vaalitoimistosta, kun toimittaja soitti vaalitoimistoon.
Niikonkin pitäisi muistaa pyrkimyksissään, että  ”Jos joku tahtoo olla ensimmäinen, hänen on oltava viimeinen ja kaikkien palvelija” (Mark. 9:35).

Henkilökohtaisesti toivon persuille suurta vaalimenestystä ja pääsyä hallitusvastuuseen kantamaan painavia ministerisalkkuja.
Muuten tämä tyhjäpäinen somemöly ja äärioikeiston ahdisteleva kalistelu ei lopu ellei persut pääse näyttämään kaikelle kansalle kykyjään Suomen "pelastajina".
Jos persujen työkalupakista ei löydykkään muuta kuin maahanmuuttoa ja heidän eväätkin todetaan köykääsiksi, niin hallitustaival on vaivalloista ja voi päättyä lyhyeen matkantekoon.
72
Yleinen keskustelu / Vs: Wanha kewyt 70
« Uusin viesti kirjoittanut 1944 27.03.23 - klo:08:20 »

Hoh hoijaa kun lämpeni, - 23,5 ja pikkulinnut sen kun pullistuvat. Vie mennessäsi tuo tullessasi-menettely on hyvä asia pitää mielessä. Saunassa unohdin laittaa vähän valkianviriä vesien jäätymisen estämiseksi, mutta käyn myöhemmin. Koiralla oli heti aamusella hätä ulos, kun laiskotteli illalla.

https://www.youtube.com/watch?v=9fQi3wroK0c
73
Seuratupa / Vs: Aamuhartaus 22
« Uusin viesti kirjoittanut Pena 27.03.23 - klo:07:32 »
On ihmeen suuri Jumalan lahja näkyvissä siinä, että Hän antoi tälle papille niin paljon voimaa, että hän jaksoi kulkea niin kauan vastamäkeä kuin hänen täytyi kulkea. Eikä Herra vielä myöhemminkään pitkään aikaan myöntänyt hänelle paljon helpotusta. Mutta vähitellen alkoivat ajat kuitenkin muuttua. Muistan senkin pappeinkokouksen, joka oli Reisjärvellä sen pikkupappilan eräässä huoneessa. Silloin oli jo joitakuita kallellansa sinne päin, sellaisia jotka jo vähän alkoivat likistellä ja tulla joukkoon. Ja sehän oli jo Jumalan suuri lahja! Ja niin on sitten vähitellen yhä lisääntynyt niiden luku ja tullut lisää kannatusta. Tähän asti on Herra nyt sitten auttanut meitä ja auttanut niin tavattoman voimallisella rakkaudella ja hellyydellä.

Juho Malkamäki
74
Seuratupa / Vs: Kävin kirkossa 26
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja 26.03.23 - klo:12:40 »
Käyty, siis viljakkalan kirkossa messussa.

Jyrki Koivisto taisi olla papin nimi.
En olisi ulkonäön perusteella luullut muusikoksi, mutta hienosti soitti kitaralla ja hehkeä vaimonsa lauloi kuin Enkeli.

Kirkkokahveilla oli lohisoppaa ja hyvää oli.

Kiitin ruuasta ja tietysti jotain piikittelyä tuli keittiöhenkilökunnasta joltain.
Ne on ihme ammattikunta kun tuntuu, että missäpäin vaan käyn kirkkokahveella, niin siellä henkilökunta jotenkin mua aina paheksuu?

Minähän vielä maksoin sopasta, että hyppikää järven paheksuntanne kanssa.
75
Yleinen keskustelu / Vs: Wanha kewyt 70
« Uusin viesti kirjoittanut 1944 26.03.23 - klo:11:17 »

Oli -28,3 holotnan asteikolla. Pirtissä laski +21:een, vaikka olin leivinuuninkin lämmittänyt. Alle -25 mennessä ei ilmapumppu pysty tikistämään kylmästä lämpöä, kyllä asia vain niin on. Menin pikkupuolelle tutkimaan mittarin ja se näytti + 11, siis sama efekti.

Otin kopasta klapeja ja viritin tulen hellaan. Ajattelin polttaa neljä pesällistä urheiluja odotellessa ja niiden aikana.

Aurinko helottaa palveluspaikallaan. Ilma lämpenee, että Kaariina ja Nepi saavat porhaltaa ulkokausteelle lenkillensä. Jospa olisi niin, että naapurin Anssi nuorena ja liikkuvana ajaisi uudelle lumelle koneella ladun. Toivossa on hyvä elää.
76
Tapahtumatiedot / Vs: H-Y:n kirkkopyhä
« Uusin viesti kirjoittanut PekkaV 26.03.23 - klo:08:38 »

Tänään 26.3.23

   Herättäjän kirkkopyhä ja seurat
Klo 10.00
Tuusulan kirkko, Kirkkotie 34, Tuusula

Saarnaa Eija Fuller-Juusti

77
Seuratupa / Vs: Aamuhartaus 22
« Uusin viesti kirjoittanut Pena 26.03.23 - klo:08:37 »
Kuulkaa, hänessä näkyi niin elävästi, että hän oli saanut Kristuksen kihlat ja voiteen ylhäältä. Missään tapauksessa ei olisi muuten voinut sillä tavalla ja sellaisella hengellä esiintyä. Ja hänelle olikin ylhäältä annettu siksi hyvä säiliö, johonka Jumala sitten vuodatti voimaansa pitkin matkaa, että siitä oli aina antaa sen mukaan, mitä kulloinkin tarvittiin, milloin nuhdetta, milloin lohdutusta.

Juho Malkamäki
78
Yleinen keskustelu / Vs: Linnut 35
« Uusin viesti kirjoittanut Pena 25.03.23 - klo:21:39 »
Taisin nähdä kevään ensimmäiset töyhtöhyypät. Ne tunnistaa lennosta. Joku sanoi, että se on kuin rukkasta viskelisi.
79
Testialue / Vs: Urheiluhullut, 17. erä
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi 25.03.23 - klo:18:07 »
On se meille lahtelaisille kun Salpaussel'llä hypätään. On 100-vuotiskisat ja yleisöä paljon.

Äiti oli Lahden 1936 MM-kisoissa, ja on äidin ansiota että minäkin tykkään urheilusta. Hän vei meitä Monttuun veljeni kanssa. Meillä on valokuva 1950-luvun alusta kun istumme nyt satavuotiaan saunan vireisellä halkopinolla.

Kisa etenee vaihdellen, suomalaiset selvitti joukkuueensa toiselle kierrokselle.

Päivän sprinteissä kaaduttiin oikein urakalla, etenkin siinä kuuluisassa J-mutkassa.

Mikäs siinä, niillä rinteillä on kaaduttu jo vuonna 1918. Silloin harjulla ammuttiin punaisia, oikein urakalla.
80
Yleinen keskustelu / Vs: Wanha kewyt 70
« Uusin viesti kirjoittanut 1944 25.03.23 - klo:17:21 »

 Aavikon yö humppa Georg Malmsten ja D

https://www.youtube.com/watch?v=l72cl3c0KN4

Kyllä Abu Rudeisissa hiekka narisi hampaissa joskus.
Sivuja: 1 ... 6 7 [8] 9 10