Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Yleinen keskustelu / Vs: Tänään 76
« Uusin viesti kirjoittanut Leena eilen kello 14:19 »
Erehdykset ovat opettavaisia, kun ne korjataan.Aivan suuresti ja täydellä sydämellä,  mielellä ja ymmärryksellä yhtä mieltä.

Tästä en voi olla muistamatta keskustelua kun oltiin nuoria lääkäreitä ja muutoink9in ketä nyt oin elämä tuonut polulleni.  Kaikki olivat yksimielisiä siitä,  että lääkäri erehtyy ja usein,  koska  asiat jotka hänen tulee hallita eivät ole ollenkaan niin helppoja ja yksiselitteisiä,  kuin luullaan.  Ja että ainoastaan se erehdys on vaarallinen, jota ei korjata! 

Yksi joukostamme arveli,  että menettää auktoriteettinsa jos tämän tunnustaa.  Jessus.  Kysyin, antaako siis mieluummin ihmisen vaikka kuolla, kuin tunnustaa ilmeisen tosiseikan . 

Yksi tulin vastaan myöhemmin,  hän ei i k i n ä  erehdy.


Siinä on vaarallinen ihminen.  Ja väärässä ammatissa.

Eniten tunsin tyyppejä --- joihin lukeuduin --- jotka jäivät pyörittelemään päässään,  että joku ei nyt natsaa siinä jutussa.  Jalka on liian kipeä ollakseen vain vähän kolahtanut,  vaikka röntgenkuva olikin puhdas --- soitetaan ja vaivataan saapumaan uudestaan. sillä välin juostaan talon etevimmän rötgenkuvien tulkitsijan luo,  juupa,  kun alkuun on turvotusta rtg  voi näyttää puhtaalta mutta huomaanko,  tuossa on pikkupikkuikkuriikkinen pehmeän osan k a a r t u m a   ja se murtuma on sen alla piilossa ----- minä opin uutta ----


tai veivataan koko viikonloppu,  meniköls se lääkeliuos nyt sittenkin väärin ja mennään sunnuntaina työpaikalle laskemaan lääkelaskua uudestaan ja soitetaan potilaalle  että  ottaa  milliä vähemmän tai muuta luovaa


On ne sitten v eemäistä sakkia,  lääkäri.  Sillä lailla häiritsevät kun justiin olis päästy syömään ne soittaa!


Mutta kuulkaa.  Kun joku dokkari esitteli että suomalaiset h ä p e ä v ä t  joitakin ammatteja,  teki mieleni soittaa yle:en ja kertoa kuinka syvästi olenkaan hävennyt omaani,  saanut kyllä kuulla olevani se veemäisin ihminen jota maa päällään kiantaa ja muuttuneeni sellaiseksi ihan pääsykoepäivinä (neljä). 

Että sillai.  Luin Fimnetin keskustelupalstalta miten lääkärit eivät v i i t s i   laskea lääkkeitä eksaktisti vaan kirjoittelevat kaiken maailman otetaan-1-2 -tarvittaessa -- ja pakkauksia pitää purkaa ja tulee jäätävää tappiota ---


ja muistin taas olevani p a h a  i h m i n e n    ihan sen helkkarin pääsykokeen takia kun se pahius meni läpi ja minä olin tarpeeksi tyhmä ottaakseni sen opiskelupaikan  vastaan ---


Tulis pommi ja tappais.  Minä tarkoitan täyttä totta. 
12
Yleinen keskustelu / Vs: Wanha kewyt 69
« Uusin viesti kirjoittanut 1944 eilen kello 12:04 »

VV löysi kauniin vokalistin kitaran kaulalle, jos näin saa kirjoittaa.

Kävin pakollisilla ostoksilla ja enkeli oli kaverinani. Akku HP-läppäriin 19 euroa, second hand kuten pyysinkin. Ja Daciaan vasen takalyhty, koska poika pukkasi auton pilariin, 186 euroa vain. Kaarina jo hermoili, että pitääkö keskustella vakuutuksen antajan kanssa. Ei tarvitse nyt, mutta Hymeriin piti etulyhty aikoinaan ostaa ja se kustansi 1700 euroa.
13
Yleinen keskustelu / Vs: Tänään 76
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 10:55 »
On siivouspäivä. Pidän siitä että tulee siistiä ja raikasta ilman että teen sen eteen muuta kuin ruokaa. Ei siivooja sentään ruokapalkalla työskentele. Mukava on syödä kun pöydässä on useampi kuin kaksi ja H...u  on puhelias kuten minäkin.

Saan kuulla kodin ulkopuolisesta maailmasta ja jutellaan esi. lapsuudestamme. Hän ei ole aivan nuori tyttö, vaan ei vanhuskaan. Juttu luistaa ja homma sujuu.
Oikein odotan aina päivää jolloin hän tulee.
14
Seuratupa / Vs: Aamuhartaus 22
« Uusin viesti kirjoittanut Pena eilen kello 07:32 »
Kun apostoli sai maistaa tästä kaikkein korkeimman osan jo täällä katoavaisuuden maassa omalla kohdalansa, niin se oli kaikki hänelle niin suurta, että tulipa vastaan mitä kohtaloita hyvänsä, vihaa, ahdistusta, vainoa, ne eivät hänelle mitään maksaneet. Tästä myös seurasi se ääretön voima, joka hänellä oli muiden tekemiseksi osalliseksi samasta armosta. Sitä samaa voimaa tunsi jo Joosef, kun hän sanoi: Kuinka minä tekisin niin paljon pahaa ja rikkoisin minun Jumalaani vastaan*. Ja tästä Kristuksen rakkaudesta pitäisi vuotaa elämä ja voima jokaisen kristityn elämään.

Juho Malkamäki

*1. Moos. 39:9
15
Yleinen keskustelu / Vs: Tänään 76
« Uusin viesti kirjoittanut Pena eilen kello 07:24 »
Onneksi on pena armoitettu opettaja.
Tarkkaavainen aina. ihmetellä täytyy, eikö anna tilaa erehdyksille?

Erehdykset ovat opettavaisia, kun ne korjataan.
16
Yleinen keskustelu / Vs: Nato
« Uusin viesti kirjoittanut Pena eilen kello 07:19 »
Jos nyt joku hengellinen herätys tuli ja ihmiset polttaisivat sen vuoksi koraaneja, niin sen ehkä ymmärtäisin.

Minä en pitäisi sellaista herätystä hengellisenä.
18
Yleinen keskustelu / Vs: Wanha kewyt 69
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja 01.02.23 - klo:21:54 »
19
Yleinen keskustelu / Vs: Tänään 76
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja 01.02.23 - klo:21:42 »
Opettaako joku myös nyt?

Onneksi on pena armoitettu opettaja.
Tarkkaavainen aina. ihmetellä täytyy, eikö anna tilaa erehdyksille?

Ei siitä kun kaverini tapellessa tuolla sota alueella sanoi Lähetä Markku sukkia älä viisastele ja kun hään tuli Latviaan niin kertoi hänen UNIT vaan minä ja Herman ruotsista autettiin heitä.

Ja pojat oli ,pahoissa paikoissa ja minä liian vanha, et mua ei ne ois hyväksyneet sinne.
20
Seuratupa / Vs: Herännäisyyden todellinen tila/tilanne?
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja 01.02.23 - klo:21:34 »
Helsingin Seuratuvalla oli yli 59 vuotta sitten körttiseurat. Olin pakanana. Minä olin kasteessa vähän sen jälkeen. Körttiläinen lapsuus, teini-ikä, aikuisuus... ihan samalla tavalla kuin suomalainen toisaalta tekisi. Voi olla, että minä olen viimeinen mohikaani. Mutta ajattelultaan kyllä minulla on hyvinkin paljon sisaruksia (mm. körttifoorumi, reilut ihmiset).

Me kaikki rakastetaan sinua, luulisin, mutta kun näin äitisi oliko se larun tsyrkan edessä, siis Lauttasaaren kirkon, niin äitisi kyllä on henkilö jonka edessä nostan hatun kunniaksi.

Kun moikattiin.

No jonkun vitsin heitin sokerista kaulallasi ja Kai pappi jotain syvää teologiaa. Taisi olla Kai Takkula. kovasti opiskellut ja kääntänyt Raamattuja suomenkielelle tai jotain.

No äitisi elää Herraa lähellä kyllä, kuten minunkin.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 10