Tuoreimmat viestit

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
1
Seuratupa / Vs: Aamuhartaus 22
« Uusin viesti kirjoittanut Pena tänään kello 06:27 »
Oli kerran seurat Untamalassa. Rovasti vainaja oli siellä. Minä siellä puhua jokkuloottin siitä, että on kahdenlaisia ihmisiä, niitä, joilla on syntein anteeksiantamus ja niitä, joilla ei sitä ole. Rovasti sitten jatkoi siitä ja vähän pykäsi mun puhettani, eikä aivan vähääkään. Hän sanoi sille seuraväelle: "Te olette nyt kaikki autuaita! Sillä minä uskon, että teillä kaikilla on vaivaa omasta kelvottomuudestanne ja mitättömyydestänne ja sellaisten Vapahtaja on Jeesus Krstus." Ja se puhe oli vähän ihmeellistä evankeliumia, niin että se särki koko sauraväen.
Ja kyllä se niin on, ettei synti tule missään niin rumaksi kuin Kristusta katsellessa, Siinä se tulee inhottavaksi.


Juho Malkamäki
2
Yleinen keskustelu / Vs: Varautuminen vaikeisiin aikoihin
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 20:09 »
Minua ei tämä aika ahdista, vaan inhottaa Venäjän tyhmyys lähes kaikessa.

Onko se, että on tätä ikää jo , vai Nato-ehdokkuusko antoi aivan uuden näkemyksen Suomen asemasta Euroopassa, ja toi turvaavan tunnun. Olenne pieni maa Venäjään verrattuna, mutta meillä on hyvä ja puolustuskykuinen ja tehokas armeija.

Nimenomaan armeija on antanut aivan uuden ja vakuuttavan kuva itsestään. Luonnollisesti asiat on kuulunutkin pitää salassa, kunnes 'luukut aukesivat'. Jopa Antti Kaikkonen on uskottava puolustusministeri. Ja presidentti on koko kansan isä.  :023:

Luotan myös siihen ettei meiltä tule pahemmin vesi, sähkö, polttoaine eikä ruoka tule loppumaan.

En ahdistu edes jälkeläisten elämänodotuksen kohdalla. Siinä luotan Hyvän Jumalan turvaan ja Kristuksen armoon kaikessa pahassa. Rukoilen jatkuvasti...
3
Testialue / Vs: Urheiluhullut, 16. erä
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 20:00 »
Jännä peli Kroatia-Japani eteni rankkarikisaan asti tulokseltaan tasaisena. Pelin tyyli ja tempo oli hyvin erilainen näillä mailla ja peliajalla tilanne olikin 1-1.

Rankkareissa Kroatian molari oli ulottuva ja näyttävä. Ihailin japanilaisten nopeutta, pallotaituruulla. Kroatin 'iäkkäät' pelaajat olivat taktisesti parempia.

Luka Modriz nähtiin vielä osaavana, mutta pääsi vaihtopenkille jatko-ajalle. Ikä alkoi näkyä, 37 v. Lukalla on kolme lasta.

 :109:
4
Sisäministeri Krista Mikkonen haluaa Suomeen 700 uutta poliisia – "Suomessa on kymmenkunta katujengiä"

Elon laskuopin mukaan se tekee 70 konstaapelia per jengi. Minkä kokoisia porukat mahtavat keskimäärin olla? Saisiko jokainen ongelmanuori puolisen tusinaa henkilökohtaista taluttajaa?
5
Yleinen keskustelu / Vs: Varautuminen vaikeisiin aikoihin
« Uusin viesti kirjoittanut Pena eilen kello 19:10 »
Elämme vaikeita aikoja keskellä sodan uhkaa, luontokatoa ja ilmastokriisiä.

Emme ole muita aikoja nähneetkään. Välillä on totuus päässyt unohtumaan.
6
Yleinen keskustelu / Vs: Lopun ajan ahdistus
« Uusin viesti kirjoittanut seppos eilen kello 16:23 »
jatkuu osassa 2
7
Olen samalla kannalla. Meillä alkaa olla työ-aloja jotka eivät kelpaa aitosuomalaisille.

Miten on autokorjaamot, pizza- ja kebabravintolat, siivousliikkeet ja sairaaloiden huoltotyöt ? Rakennusmiehistä taitaa on jo kymmeniä prosentteja maahanmuuttajia, ainakin pääkaupunkiseudulla.

Taksikuskit, jalkapalloilijat , tarjoilijat ovat melko usein muualta tulleita.

Tänään sain taas erinomasta pizzaa kurdi-paikasta ja auto huolleettiin katsastuskuntoon kurdien huoltamolla.

Me emme enää paljon tarvitse, mutta palvelun laatu ja etenkin vanhusten ymmärtäminen ja kohtelias käytös heitä kohtaan on parempaa äiltä tänne muualta tulleilta kuin maanmihiltämme.
...
Samalla iloitsen sen iranilaisen murhatun tytön marttyyriydestä. On alkanut tapahtua...Liennytyksiä pukeutumiseen, ja siveyspoliisin lakkautus.

8
Yleinen keskustelu / Vs: Lopun ajan ahdistus
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi eilen kello 15:36 »
Onko tämä tunnustautiminen körtiksi ? Perinne-körtiksikö ?    :017:
9
Persuissa rasismi taas kukoistaa vaalien alla. Pakkoruotsikin on taas otettu esiin. Irakista lähti sotaa pakoon myös paljon nuoria miehiä, kun he eivät kokeneet sotaa omakseen.
300 000 venäläistä ei myöskään ole kokenut diktaattori Putinin hyökkäyssotaa Ukrainaan omakseen, kun he pakenivat Venäjältä eri puolelle Eurooppaa.

Se on Suomen tyhmyyttä, kun irakilaisten työnteko-oikeus maahanmuuttajina tehtiin ylivoimaisen vaikeaksi. Monet pakolaiskeskuksissa asuneet olisivat halunneet tehdä mitä työtä tahansa, mutta se ei onnistunut.
Rasismi ja ennakkoluulot maastamuuttajia kohtaan edelleen kovia. Kun eräs henkilö lähetti sata työhakemusta hyvillä papereilla arabitaustaisella nimellä, niin haastattelukutsuja ei tullut kuin muutama. Sama testi suomenkielisellä nimellä, niin haastattelupyyntöjä tuli tulvimalla.
Suomen ennakkoluuloinen takapajuisuus maahamuuttajia kohtaan on kolahtamassa suomalaisten omaan nilkkaan, kun työvoimasta on yhä suurempi puute. Saksa on menestynyt hyvin, kun maahanmuutto on taannut työvoiman riittävyyden teollisuudessa ja palveluissa.
10
Yleinen keskustelu / Vs: Lopun ajan ahdistus
« Uusin viesti kirjoittanut luterilainen eilen kello 14:57 »
Lujasti luottaen herramme armoon
Aamen! Emme körttiläisinä voi kuitenkaan olla varmoja luottamuksemme riittävyydestä viimeisellä tuomiolla katsoessamme virren tekijöiden Huugo Nybergin ja Lauri Stenbäckin sanoin “Jeesuksen helliin silmiin, jos Hän hylkäisi, Mä katson, vaikka vaipuinkin, Jeesuksen silmiin helliin”.  :icon_xmaslol:
Sivuja: [1] 2 3 ... 10