Keskustelu > Yleinen keskustelu

Tukdam

(1/3) > >>

007:
Katsoiko kukaan? Jos katsoi, niin herättikö ajatuksia? Itse jäin miettimään asiaa. Onko länsimainen lääketiede sittenkin rajoittunutta?

https://areena.yle.fi/1-50266543

1944:

Katsoin ohjelman. Olen ollut po asiasta aikaisemminkin tietoinen sitä kautta, että pyhät miehet pystyivät liinojen avulla ylittämään kuoleman rajan ja palaamaan takaisin tälle puolelle, kun liinan kireys löysäsi.

En halua arvioida idän ja lännen lääketieteen tasoa toisiinsa.

Riitta-mummi:
En ole katsonut, enkä aio katsoakaan vaikka tietyt asiat budhalaisuudessa ovatkin ihailtavia, emme kristittyinä saa olla kiinnostuneita rajan takaisista asioista.

007:

--- Lainaus käyttäjältä: 1944 - 28.05.23 - klo:12:42 ---Katsoin ohjelman. Olen ollut po asiasta aikaisemminkin tietoinen sitä kautta, että pyhät miehet pystyivät liinojen avulla ylittämään kuoleman rajan ja palaamaan takaisin tälle puolelle, kun liinan kireys löysäsi.

En halua arvioida idän ja lännen lääketieteen tasoa toisiinsa.

--- Lainaus päättyy ---

Jännä tuo liinajuttu, vaikka vähän epäilenkin, niin kaipa pyhille miehille on kaikki mahdollista  :icon_cool:

007:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 28.05.23 - klo:13:09 ---En ole katsonut, enkä aio katsoakaan vaikka tietyt asiat budhalaisuudessa ovatkin ihailtavia, emme kristittyinä saa olla kiinnostuneita rajan takaisista asioista.

--- Lainaus päättyy ---

Noh, koska olen mieleltäni vapaa, enkä rajoittunut, niin voisin hyvin olla buddhalainen. Pitäisi vaan valita, mihin koulukuntaan liittyisi ja kuka olisi opettajani eli guruni. Näitä buddhalaisuuden lajeja kun on niin kovin monta. Nimeltään hienoin olisi timanttipolku  :023: Buddhalaisten kaiken elämän kunnioitus on jo entuudestaan tuttua ja läheistä ja kirkkaista, sekoittumattomista väreistä pidän. Muutenkin iloista ja huumorintajuista porukkaa. Buddhalaisuus ei itse asiassa ole uskonto vaan elämänfilosofia.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta