Keskustelu > Yleinen keskustelu

Wanha kewyt 70

<< < (2/29) > >>

1944:

Surutar ISO M ja ISO D

https://www.youtube.com/watch?v=HZsWuuJbPhg

Maallisen rälssin laulelma on sanoiltaan ihan kelpo

1944:

 Aavikon yö humppa Georg Malmsten ja D

https://www.youtube.com/watch?v=l72cl3c0KN4

Kyllä Abu Rudeisissa hiekka narisi hampaissa joskus.

1944:

Oli -28,3 holotnan asteikolla. Pirtissä laski +21:een, vaikka olin leivinuuninkin lämmittänyt. Alle -25 mennessä ei ilmapumppu pysty tikistämään kylmästä lämpöä, kyllä asia vain niin on. Menin pikkupuolelle tutkimaan mittarin ja se näytti + 11, siis sama efekti.

Otin kopasta klapeja ja viritin tulen hellaan. Ajattelin polttaa neljä pesällistä urheiluja odotellessa ja niiden aikana.

Aurinko helottaa palveluspaikallaan. Ilma lämpenee, että Kaariina ja Nepi saavat porhaltaa ulkokausteelle lenkillensä. Jospa olisi niin, että naapurin Anssi nuorena ja liikkuvana ajaisi uudelle lumelle koneella ladun. Toivossa on hyvä elää.

1944:

Hoh hoijaa kun lämpeni, - 23,5 ja pikkulinnut sen kun pullistuvat. Vie mennessäsi tuo tullessasi-menettely on hyvä asia pitää mielessä. Saunassa unohdin laittaa vähän valkianviriä vesien jäätymisen estämiseksi, mutta käyn myöhemmin. Koiralla oli heti aamusella hätä ulos, kun laiskotteli illalla.

https://www.youtube.com/watch?v=9fQi3wroK0c

vn:
Morjensta!
Olet näköjään ryhtynyt kirjoittamaan kuulumisia ja tuntoja tänne musiikkiketjun lomaan.....mutta haitanneeko tuo mittää...pääasia että kirjoitellaan ja linkitellään.  :023: :039:

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta