Keskustelu > Seuratupa

Ajan merkkejä

<< < (23/31) > >>

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 14.08.23 - klo:21:00 ---Paljon tapahtuu planeetallamme:

Kuumuus lisää kuivuutta, kasvintuotanto on koetuksella monin paikoin.  Toisaalta sataa aivan valtavasti, tulvat Norjassa ovat suurimmat sataan vuoteet.

Siellä on ollut myös maanvyörymää.

Havajilla on Maui ssa palanut 2000 kotia ja kuolleita on jo 100. Monessa muussakin maassa on taisteltu tulipaloja vastaan. Kanadassa ja Rodoksella ainakin oli suuret palot.

--- Lainaus päättyy ---
Maapallon päivittäinen keskilämpötila on noussut yli sen kynnyksen, josta tutkijat ovat varoittaneet jo vuosikymmeniä. Keskilämpötila on ensi kertaa yli kaksi astetta celsiusta korkeampi kuin ajalla ennen teollistumista. Kahden asteen raja on Intergovernmental Panel on Climate Changen eli hallitustenvälisen ilmastopaneelin IPCC:n mukaan se keikahduspiste maapallon ilmastossa, jonka jälkeen tapahtuu katastrofaalisia ja peruuttamattomia vaikutuksia planeetallemme ja sen ekosysteemille.  :eusa_pray:

luterilainen:

--- Lainaus käyttäjältä: Riitta-mummi - 24.07.18 - klo:14:29 ---Katsotaan ja nähdään näissä ihmisten rikosta Jumalan luomakuntaa kohtaan. Ilma, vedet on saastutettu.  Luomakunta kärsii. Vallan pitäjien teot ovat arvaamattomia.

Ei ole vaikea ymmärtää mikä näistä on seuraus. Jumala pihuu, ymmärrämmekö me `

Eivät körtit muutu mistään hysteerisiksi. He seuraavat merkkejä ja rukoilevat että Jumala armahtaisi.

--- Lainaus päättyy ---
Aamen! Körtit eivät muutu mistään hysteerisiksi seuratessaan rukouksessa ajan merkkeja. Jumala on hyvä ja armollinen körtin odottaessa ikävöiden rauhassa josko se taivaan portti avataan hänellekin Ilmestyskirjan apokalyptisten ratsastajien kavioiden kopseen kuuluessa taivaanrannalla Kristuksen paluun aattohetkissä.. :eusa_pray:

Pena:

--- Lainaus käyttäjältä: luterilainen - 13.12.23 - klo:15:26 ---... Ilmestyskirjan apokalyptisten ratsastajien kavioiden kopseen kuuluessa taivaanrannalla Kristuksen paluun aattohetkissä...

--- Lainaus päättyy ---

Jälleen yksi vihje siihen suuntaan, että 'luterilainen' on adventisti.

Riitta-mummi:
Kuulukohan adventismiin se että eletään pelossa ja vavistuksessa jatkuvasti. Mitä haaskausta elää näin Luojamme luomassa hyvyydessä ja kauneudessa.

Ja jos vielä itse tarkkaileekin merkkejä alati, niin että pelottelee niillä muitakin ! Huh, ajattelisivat kaikkia heikkoja keskuudessamme.

Se että muistutetaan jatkuvasti synnistä, kilvoittelusta ja pelastusvarmuudesta on omahyväistä. Se ei sovi körttiläisyyteen. :018:

Muista luterilainen että olet Körttifoorumilla !   

Pena:
Luulen, että adventistit kokevat synkkää riemua aavistellessaan maailmanlopun tuloa. Olettavathan he olevansa voittajan puolella ja näkevänsä syntisiä kohtaavan tuhon aitiopaikalta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta