Keskustelu > Seuratupa

Ylöstempaus??!

<< < (2/8) > >>

jude:

--- Lainaus käyttäjältä: "myyräpartio" ---Lopun ajat ovat käsillä, illuminati ja new world order hallitsevat maailmaa, galaksit räjähtää!

--- Lainaus päättyy ---

ja Keinonen laskeutuu alas rankaisemaan kaikkia!

anteeksi myös.

minttu:

--- Lainaus käyttäjältä: "Maija" ---Kaikki kuolee ensin. Ei kai kukaan voi näine ruumiineen matkustella olevaisuuden tuolle puolen. Ja jos ruumista lähtee, eikö silloin kuole? Eikö olisi kamalan epäreilua kaikkia aikaisemmin kivulla kuolleita kristittyjä kohtaan, että lopunaikojen kristityt pääsisivät pälkähästä?
--- Lainaus päättyy ---


 :lol:  Jumalan oikeudenmukaisuus ja huumorintaju huomioiden...

Teme:
Yritetänpä näin aamutuimaan verestää vanhoja muistoja. Taisi viikonloppuna mennä muiden paperien seassa kierrätykseen mm. maailmanloppuopetukset - ja menivät lukematta. Kolme erilaista suhtautumista tempaukseen - jonka raamatullisuus itsessään on hyvin kyseenalainen - on, että se joko tapahtuu ennen lopunajan ahdistusta, sen aikana tai sen jälkeen. Tempaus tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että täältä lähtee uskoavt sillä sekunnilla. Pikainen lopunajan odotus liittyy aika tiiviisti tuohon.

Mitä varmaa oikeastaan lopunajoista voidaan sanoa? Sen että loppu on 2000 vuotta lähempänä kuin Jeesuksen aikana. ;) Tapahtu miten tapahtui.... lähes 100% varmuudella minun henk.koht. loppu tulee ennen maailmanloppua. Ja se henk.koht. loppukin tulee yllättäen. Jos johonkin pitää valmistautua niin siihen.

Teme

Kristian:
Maailmanloppu tulee joskus se on aivan sataprosenttisen varmaa, koska maailmankaikkeus jäähtyy hiljalleen kokoajan ja kun sen lämpötila saavuttaa nolla kelviniä, se on siinä. Tällä hetkellä maailmankaikkeuden lämpötilaksi arvioidaan noin 3 K. Kannattaa lukea Esko Valtaojan kirja Avoin tie - Kurkistuksia tulevaisuuteen. Siinä hän pohtii erilaisia maailmanloppuja, niiden todennäköisyyksiä yms.

P.S. Loppuun ihan vain kuriositeettina, että nero nimeltä Iscaas Newton ennusti, että maailmanlopun pitäisi tulla vuonna 2060...

seppos:

--- Lainaus käyttäjältä: "Kristian" ---
P.S. Loppuun ihan vain kuriositeettina, että nero nimeltä Iscaas Newton ennusti, että maailmanlopun pitäisi tulla vuonna 2060...
--- Lainaus päättyy ---


Ihan vaan kevyenä heittona, että tähän mennessä kaikki ennustukset ovat epäonnistuneet. Niin todennäköisesti tämäkin arvaus. Seuraa isä Lutterin ohjetta ja istuta omenapuu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta