Keskustelu > Seuratupa

Ylöstempaus??!

(1/8) > >>

minttu:
Hei,

näin tuomiosunnuntain lähestyessä ilmestyskirjat esiin!

Mikä on mielestänne tervettä opetusta lopunajoista? Esimerkiksi vapaammissa suunnissa korostetaan ylöstempaamista (siis sitä, että oikeat uskovat kristityt eivät joudu kärsimään lopunaikojen tuskia ja vitsauksia, vaan Kristus nappaa omansa talteen ennen kuin käristys alkaa). Googletin hakusanalla "ylöstempaus", enkä löytänyt oikeastaan ollenkaan asiallista materiaalia - omasta mielestäni. Nykyinen ev. lut. kirkon katekismus on lopun ajoista suhteellisen harvasanainen, eikä tarjoa paljoakaan tukea lopunajoista kertovien Raamatun tekstien tulkitsemiseen.

Miten siis kaikki tapahtuu? Vai onko loppujen lopuksi edes ollenkaan tärkeää tietää, missä järjestyksessä tämä maailmanaika päättyy?

myyräpartio:
Lopun ajat ovat käsillä, illuminati ja new world order hallitsevat maailmaa, galaksit räjähtää!

soundtrack: two witches - pimeyden jousi


Olen pahoillani, purkaus oli täysin spontaani, mutta siten myös todenmukaisin ajatukseni asiasta.

seppos:
Lopun ajoista tuli mieleeni Jehovan todistajat. Tämä uskonnollinen liikeyritys opettaa, että taivas on täynnä ja loput Jehovan todistjat jäävät elämään maan päälle muuttuen kaikki 30 vuotiaiksi. Mielenkiintoista on se, että kaikki ovat ikuisesti 30-vuotiaita ilman tekemistä, ilman seksuaalista mielenkiintoa jne. Kysynkin heiltä aina, etteikö tuo ole helvetti, kun ei ole mitään tekemistä ikuisesti. Yleensä he lähtevät silloin vikkelästi nostelemaan enkä saa vastausta kysymykseen. Danten kertomukset ovat pientä piinaa tuohon verrattuna.

Tiedän, että olen julma kysyessäni tuollaista, mutta se on ihan heidän opetuksensa mukaista.

Maija:

--- Lainaus käyttäjältä: "minttu" ---

 Esimerkiksi vapaammissa suunnissa korostetaan ylöstempaamista (siis sitä, että oikeat uskovat kristityt eivät joudu kärsimään lopunaikojen tuskia ja vitsauksia, vaan Kristus nappaa omansa talteen ennen kuin käristys alkaa).
--- Lainaus päättyy ---


Kaikki kuolee ensin. Ei kai kukaan voi näine ruumiineen matkustella olevaisuuden tuolle puolen. Ja jos ruumista lähtee, eikö silloin kuole? Eikö olisi kamalan epäreilua kaikkia aikaisemmin kivulla kuolleita kristittyjä kohtaan, että lopunaikojen kristityt pääsisivät pälkähästä?

myyräpartio:
Hmm, tuohan on mielenkiintoista. Voiko tästä vetää johtopäätöksen, että kun väestön ikärakennetta tarkkaillessa 30-vuotiaiden määrä kääntyy huomattavaan nousuun, kannattaa aloittaa säilykkeiden hamstraus?

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Siirry pois tekstitilasta