Kirjoittaja Aihe: Herättäjä-yhdistys elää sillä mitä meiltä putoaa  (Luettu 1506 kertaa)

0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.

Paikalla seppos

  • Ylläpitäjä
  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 16268
    • http://www.samila.1g.fi
Tue H-Y:n  toimintaa


Kiitosta veisaan, Herra,
sinulle, laupias,
kun syntiselle annat
runsaasti lahjojas.
(SV 228:1)

Kaikki elämässämme on lopulta lahjaa. Näin ovat kristityt ymmärtäneet halki vuosisatojen. Pientenkin lahjojen jakaminen voi ruokkia ja ravita hengessään nälkäisiä ja janoisia. 

Antaessaan saa. Omastamme jakaminen tekee meistä myös kiitollisia lahjojen saajia.

Herättäjä-Yhdistyksen toiminta perustuu lahjoittajien ja kannattajien antamaan taloudelliseen tukeen ja osallistumiseen. Lahjoittajien anteliaisuus ja vapaaehtoisten työpanos mahdollistavat toimintamme laajuuden. Kiitos kaikista lahjoistanne!

Voit vaikuttaa ja tukea työtämme seuraavien kanavien kautta, joista pääset lukemaan lisää linkkiä klikkaamalla:

•    Kertalahjoitus verkkopankin kautta
•    Kertalahjoitus puhelimitse tai tekstiviestillä
•    Merkkipäivälahjoitus
•    Muistolahjoitus
•    Testamenttilahjoitus

 

Kertalahjoitus verkkopankin kautta

Voit lahjoittaa haluamasi summan maksamalla sen omasta verkkopankistasi. Lahjoitussivulle pääset tästä linkistä, ja siellä voit valita myös lahjoituksesi kohteen.

Pienikin summa on tärkeä. Kiitos lahjoituksestasi!

Keräyslupa:
Rahankeräysluvan saaja: Herättäjä-Yhdistys ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
Luvan numero: POL-2014-17522, myönnetty 5.6.2015
Keräysaika ja -alue: 5.6.2015 – 31.12.2016 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuunottamatta
Kerättävien varojen käyttö ja aikataulu: Kerätyt varat käytetään yhdistyksen aluetyöhön ja paikallisosastotoimintaan, nuoriso- ja opiskelijatyöhön, ylioppilaskotitoimintaan, herättäjäjuhlien järjestämiseen, yhdistyksen musiikkityöhön, lähetystyöhön ja kansainväliseen diakoniaan. Kerättävät varat käytetään tarpeen mukaan, normaalisti vuoden sisällä lahjoituksen tekemisestä.
Rahankeräystili: POP Pankki FI29 4747 0010 0394 77

 

Takaisin ylös

 

Kertalahjoitus puhelimitse tai tekstiviestillä

Helpoiten lahjoitat puhelimella!

Soita numeroon 0600 11100 ja kuuntele nauhoite. Puhelun hinta on 10,10 € + pvm, ja se laskutetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä.
Lähetä tekstiviesti numeroon 16588. HUOM. Lahjoitussumman valitset kirjoittamalla viestiin jonkin seuraavista teksteistä ilman välilyöntejä: HERÄTTÄJÄ5 (lahjoitat 5 €), HERÄTTÄJÄ10 (lahjoitat 10 €), HERÄTTÄJÄ 20 (lahjoitat 20 €).
Kiitos lahjoituksestasi!

Keräyslupa: POL-2014-17522. Keräysaika: 5.6.2015-31.12.2016.

Takaisin ylös

 

Merkkipäivälahjoitus

Onneksi olkoon merkkipäiväsi johdosta! Tiesithän, että kukkien ja lahjojen sijaan voit pyytää läheisiäsi osoittamaan merkkipäivämuistamiset Herättäjä-Yhdistykselle joko yleisesti tai toiveittesi mukaan tietylle työalalla kohdennettuna.

Muistamiset osoitetaan Herättäjä-Yhdistyksen tilille
Nordea FI26 1095 3000 0135 89
ja tilisiirron viestiosaan kirjoitetaan päivänsankarin ja lahjoittajan nimet, esim.: ”Maija Meikäläinen 70 v / Liisa Virtanen.” Lähetämme päivänsankarille merkkipäivän jälkeen onnitteluadressin, jossa mainitaan kaikki lahjoittajat ja lahjoitusten yhteissumma.

Pienikin summa on tärkeä. Kiitos lahjoituksestasi!

Lisätietoja antaa Heli Ahonen, puh. 0400 804 382, heli.ahonen@h-y.fi.

Takaisin ylös

 

Muistolahjoitus

Muistolahjoitus on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen muistoa ja tuoda esiin hänelle tärkeitä arvoja. Vainajaa muistavien sukulaisten ja ystävien lahjoitukset ohjataan valitulle Herättäjä-Yhdistyksen työmuodolle.

Muistamiset osoitetaan Herättäjä-Yhdistyksen tilille
Nordea FI26 1095 3000 0135 89
ja tilisiirron viestiosaan kirjoitetaan edesmenneen ja häntä muistavan nimet, esim. ”N. N. muistoa kunnioittaen / Matti Meikäläinen.”

Pienikin summa on tärkeä. Kiitos lahjoituksestasi!

Lisätietoja antaa Heli Ahonen, puh. 0400 804 382, heli.ahonen@h-y.fi.

Takaisin ylös

 

Testamenttilahjoitus

Sinun tahtoasi kunnioittaen, Herättäjä-Yhdistyksen työtä kehittäen voit testamenttilahjoituksella varmistaa, että lahjasi menee sinulle tärkeään tarkoitukseen.

Herättäjä-Yhdistys on kiitollinen vuosien varrella saaduista testamenttilahjoituksista. Niiden turvin on mm. kehitetty heränneiden ylioppilaskodit nykyiseen mittakaavaansa Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa ja Oulussa. Ylioppilaskodit ovat tarjonneet jo tuhansille opiskelijoille turvallisen mahdollisuuden itsenäiseen asumiseen lapsuudenkodin jälkeen, ja ne ovat herännäishenkisen opiskelijatyön keskuksia. Lisäksi testamenttilahjoitukset mahdollistavat mm. herättäjäjuhlien järjestämisen, rippikoulujen pitämisen Aholansaaressa ja Herättäjä-Yhdistyksen kansainvälisen työn.

Haluamme rohkaista Sinua, joka ehkä mietit testamentin tekemistä. Testamentilla voit varmistaa, että lahjasi menee sinulle tärkeään tarkoitukseen. Yleishyödyllisenä järjestönä Herättäjä-Yhdistyksen ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa.

Kun olet päättänyt, miten haluat jälkeesi toimittavan, on tärkeää, että testamenttisi laaditaan oikein ja lain muotomääräyksiä noudattaen. Voit kysyä neuvoja testamentin tekemiseen omasta pankistasi tai asianajotoimistostasi.

Lisätietoja antaa Hanna Maunula, puh. 0400 638 295, hanna.maunula@h-y.fi.

Takaisin ylös

 
Jumala on arjessa
Tekno- ei teologi

Poissa luterilainen

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 2729
Vs: Herättäjä-yhdistys elää sillä mitä meiltä putoaa
« Vastaus #1 : 18.11.20 - klo:15:07 »
Aamen! Lahjoitetaan rakkaat ystävät nöyrinä alatien maan matosina armon kerjäläisinä kiitosuhrina evankeliumin sanomasta Herättäjä-yhdistykselle paljon rahaa, esikuvana apostoli Paavalin keräys Jerusalemin seurakunnan hyväksi (2. Kor. 9:13).  :icon_xmassmile:

Poissa luterilainen

  • ystäväkansaa
  • Viestejä: 2729
Vs: Herättäjä-yhdistys elää sillä mitä meiltä putoaa
« Vastaus #2 : 12.03.21 - klo:16:50 »
Tue H-Y:n  toimintaa
Romaniassa nainen on heikko astia. Tuetaan Romanian naisia.  :eusa_pray:

"Onko Herättäjä-yhdistyksellä osaavia henkilöitä vastaamassa talousasioista, ja miksi yhdistys kerjää koko ajan rahaa paikallisosastoilta ja jäseniltä. "Vain raha tuntuu ratkaisevan ja sitä meidän paikallisyhdistysten odotetaan lapioivan pääjärjestölle. Haastan yhdistyksen työntekijät tutustumaan alueensa yhdistyksiin muutoinkin kuin rahan toivossa”, eräässä palautteessa todettiin."

Lähde

Körttireformaatio osa 4: Miksi yhdistys pyytää koko ajan rahaa?
https://www.kotimaa.fi/blogit/korttireformaatio-osa-4-miksi-yhdistys-pyytaa-koko-ajan-rahaa/
« Viimeksi muokattu: 12.03.21 - klo:16:57 kirjoittanut luterilainen »