Paistoin toissapäivänä taas kalakukon. Tämä on jo neljäs Vantaan Juhlien jälkeen jolloin innostuin AnttiJuhanin reseptistä . Siinä hän käyttää hienonhienoja tattarijauhoja. Minä enempi ruista laitan kun en ole keliaakikko.
Nyt kun muikku oli 2,90 kilo, otin 1,3 kg. Kukko tuli 2, 5 kg. On siinä mulla syömistä kun Matti ei tykkää vaikka panin kaksi pakettia pekoniakin. Panin puolet pakkaseen.
On se tuhtia tavaraa, verensokeri on noussut, mutta nouskoon häness´ nyt taas kertaalleen.
Nyt on kilo naudan soppalihaa kiehumassa suolatussa vesi-sipuli-lanttu-porkkana-selleri-lipstikka ja maustepippuriliemessä.
Laittelen enimmäkseen näitä lapsuudenaikasia herkkujani silloin kun nuoret tulevat
syömään. Eli lähes joka sunnuntaiksi. Hekin tykkäävät.
Kun teen lauantaina valmiiksi, ruoka ei kun paranee kun sen lämmittää. Ja kirkkoonkin näin päästään.
Omenia on nyt paljon. Niistä vielä laitan jälkiruokaa uuniin siksi aikaa kun käymme messussa.