Olen yrittänyt varmaan reilut pari vuotta syödä terveellisesti.
Foorumia on kiva lueskella ja samalla syödä kokojyväruisleipää, jonkä päälle on kaadettu paljon oliiviöljyä, jonka jälkeen leivän päälle murskaan haarukan kanssa avokaadoa, jonka päälle tomaattia ja pippuria.
Lautasella on sen verran oliiviäljyä, että välillä pitää sitä hörpätä pois.
Talouspaprua pitää olla mukana, koska sormet öljyyntyvät.
Joskus teen niin, että kaadan leivän päälle oliiviöljyä, murskaan haarukalla avokaadon ja sekoitan siihen oliiviöljyä ja levitän leivälle.
Siihen sitoutuu sitä mukavasti niin, että rasva ei välttämättä ollenkaan valu lautaselle.
En juuri koskaan laita leivän päälle muuta, kuin kylmäpuristettua kasvisöljyä, nykyisin pääsääntöisesti oliiviöljyä.
Joskus rypsiöljyä, kurpitsansiemenöljyä, kauraöljyä...