Kitehytyi mielen päälle ohi kiitäessäni Riitta-mummin smeetana-punajuuriherkku, oliko niin että se oli laitettu etikkasäilykepunajuurista, jotka muhennoitiin tai silputtiin sekaan?
Kun tykkäisin kaikista punajuurirresepteistä, näistä kyselisin enemmän. Mielenkiintoisinta on kaikin tavoin lukea täältä, miten valmistatte mitäkin raaka-aineita ja mitä niistä saatte-. Siinä taisi olla myös kermaa, vispikermaa oliko, pehmentämässä smetanaa?
Suunnittelen erikoisherkkusillisalaattia jonka ainekset kiteytyivät puolestaan korvaani kun muuan kaveri, ja tästä on aikaa joten muistankoha, selitti valmistavansa jouluksi.
Tapaninpäivänä kun mennään oopperaan katsomaan sita uutta, tarjonnen ihmisille täällä syömiset ennen tai jälkeen.
Siihen silputaan kaikki mitä yleensä, mutta pienemmiksi ja kananmunaa, keitettyä. Tuo smetanakermajuttu sopisi varmasti. Jos kuka tietää puuttuvaa ainesta kertokoon.
Vesta-sillit ovat ihan ihania, mutta hintaa niille kyllä kertyy, juhlaruokaa.
Laatikot, lanttu porkkana, on ostettu kaupasta siitä kun hoksattiin, että ne on parempia kuin me osataan tehdä. Perunan kanssa valkokastike, vaikka livekala skipataankin. Graavattua lohta.
Voi kun olis päästy sienimetsään, meni sitä interstitiellia neftiittia potiessa (munuaissotku) sieniaika. Ei parempaa kuin sienet, keittoon salaattiin jauhinlihaan, kaikkeen.