Kun ensi kerran sinulle tulee vieraita, tee seuraavasti:
1) Ota jokin terävä neula, esim. nuppineula taikka vastaava.
2) Pese neula hyvin
3) Työnnä neula banaanin sisään ja leikkaa banaani poikki kuoren sisältä.
Tällä syteemillä viipaloi banaani kuoren sisältä esim. 3 cm viipaleisiin.
(Tätä on tosin parempi harjoitella jo kauan ennen vieraisden tuloa, jotta homma osattaisiin hyvin, eli siten, että banaanin kuorista ei näy, että banaaneja on editoitu)
4) Tarjoa sitten vieraille uutta banaanilaatua. Kerro, että tässä banaanilaadussa banaani on jo valmiixi viipaloutu paloixi.
Kun vieraat sitten avaavat banaanin aivan mistä päästä tahansa, kummeksuvat he suunnattomasti sitä, että banaani on pilkottu ja kuoret olivat kuitenkin avaamattomia.