Tuoreimmat viestit

Sivuja: 1 ... 8 9 [10]
91
Yleinen keskustelu / Vs: Profetia
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi 08.06.24 - klo:14:59 »
Mietin nykyään omia uniani, onko merkityksiä eli ei. En tiedä miten profetia saadaan. Ehkä te olette vaimon kanssa kokeneet seurakunnassa 'narttukoirien' hyökkäyksen.

Jos on erityisen voimakkaita kokemuksia, ne tulevat ja vaikuttavat monin tavoin, psyykkisesti kuin ruumiillisestikin.

Ukrainan sota on raivostuttanut monia. Sen kuulee poliitiikkojen puheessa ympäri Eurooppaa. On toki niitäkin, jotka ovat Ahabin (Putinin ) ymmärtäjiä.

Tämän enempää en ymmärrä profetiastanne. Minulla useimmat pahat ajatukset kohdistuvat Putiniin, Trumppiin ja Neanjahuun.
92
Testialue / Vs: Urheiluhullut, 17. erä
« Uusin viesti kirjoittanut öppiäinen 08.06.24 - klo:14:46 »
Huikein yllätys oli äsken kun Ukrainan kävelijä-nainen ohitti vajaalla rinnanmitalla Espanjan kilpailijan maaliviivalla. Espanjattarella oli jo 'varman pronssin' kunniaksi maansa lippu hartioilla. Hämmästys oli ilmeinen kun mitalia ei tullutkaan.

Hah, joo. Minua ovat aina ärsyttäneet kilpailijat, joilla keskittyminen herpaantuu kalkkiviivoilla tai esim. ottelun viime sekunneilla. Siinähän espanjalainen jo käsi pystyssä tuuletteli, mikä rikkoi kävelyn rytmiä. Niinpä iloitsen, kun joku loppuun asti homman hoitava painaa ohi. Tällä kertaa yleisössäkin haksahdettiin, eli espanjalaiselle annettiin maan lippu harteille siinä tunnelissa, josta kävelijät saapuvat stadionille, vaikka vielä stadionilla käveltiin 300 metriä.

Ei oikeastaan paljon pitänyt seurata näitä kisoja, mutta seuraan sivusilmällä kuitenkin. Minua sykähdytti myös Irlannin suoritus sekaviestissä. Ihan harmaapää oli yksi juoksija, katsoin että onko pitänyt raapia joukkue kokoon maan nopeimmista yli nelikymppisistä, mutta kyllähän jotkut harmaantuvat jo nuorena (tai sanotaanko nuorehkona). Ei se voittajaksikin uumoiltu Hollanti ollutkaan niin ylivoimainen: Lieke Klaver katkesi kun aloitti liian lujaa, ja Femke Bol puolestaan ei saanut kirivaihdetta ajoissa päälle.

Kiekonheitto sujuu niiltä yli nelikymppisiltäkin: Ranskan 44-vuotias Mélina Robert-Michon nappasi finaalipaikan ihan kelpo tuloksella. Toinen kiinnostava ranskalainen heittäjä oli Auriana Lazraq-Khlass, joka tosin kilpailee seitsenottelussa. Toisin kuin useimmat ottelijat, käyttää pyörähdystyyliä, ja silläpä saikin siivitettyä kuulan pidemmälle kuin kukaan muu. Riemuisa pomppiminen ja kiljahtelu tuloksen jälkeen oli hupaisaa katsottavaa.  :003: Kun muutkin lajit sujuivat mallikkaasti, on tuloksissa peräti kolmantena. Ja minä en ole hänestä koskaan ennen kuullutkaan.

Enkä ollut kyllä kuullut jostakin Ilona Monosestakaan.  :107: No, eihän hän ole esteitä tainnut juostakaan kuin muutaman kerran. Siihen nähden kyllä hieno suoritus päästä finaaliin.  :023:

Ella Junnila yllätti minut menemällä finaaliin, ja vieläpä puhtaalla pöytäkirjalla. Kolmiloikkaajilta en mitään odottanutkaan, joten en yllättynyt.

93
Yleinen keskustelu / Vs: Politiikkaa 23
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja 08.06.24 - klo:13:37 »
Vähän harmittaa  jää äänestäminen väliin.

Olen liian kaukana suurlähetystöä ja selkä venähti ja autokin vähän romuna ja en näin kaukaa jaksa lähteä äänestämään,

Persujen Arja Juvosta olisin kai äänestänyt.

94
Yleinen keskustelu / Vs: Profetia
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja 08.06.24 - klo:13:20 »
Hienoa että olette saaneet profetian.

Erikoinen ja en siihen osaa ottaa kantaa sen suuremmin.

Itse olen täydellisen naisten ja miesten kannoilta tasa arvon puolesta, että Jeesuksessa ei ole miestä tai naista. joku paikka Raamatusta.

En hyväksy moista hirmuvaltaa naisen puolelta enkä miehen.
95
Seuratupa / Vs: Kävin kirkossa 26
« Uusin viesti kirjoittanut Viisveisaaja 08.06.24 - klo:13:10 »
Labdien eli päivää täältä Latviasta.

Kävin paikallisessa luterilaisessa kirkossa.
Tuumin että menen sinne ja laulan tai veisaan tuttuja virsiä, yhdyn rukoukseen, opin kieltä ja saan hartaan hetken omassa rauhassa.

- No ei. tuomasmessulainen hapatus ( tyyli ) oli saastuttanut paikan tai levinnyt.
Joka tapauksessa, ei omaa rauhaa, vaan messu kun alkoi, niin ympärillä siellä täällä porukka polvistui penkkien väliin ja aina kun joku tuli kirkkoon myöhässä, niin ensin ne meni polvilleen ja rukoili ja sitten nousi istumaan. Kesken messua polvirukousta paljon.

Ja se kummallinen toisten tervehtiminen. Yks kaks kaikki alkoi tervehtimään toisiaan ja ehtoollisen jälkeen ne vasta toisiaan ja minua tervehti ja jutteli.

Ajattelin, että minne minä nyt taas olen joutunut.

Vielä luterilainen sunnuntai messu ja tälläistä.
96
Yleinen keskustelu / Vs: Päiväkirjani 2
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi 08.06.24 - klo:09:50 »
Minä puolestani kokoan kuva-albumia. Muistikuvia on lähes yhtä paljon kuin mielikuvia. Pinterestissä on tällaista:

https://fi.pinterest.com/pankkirouva/koti-ik%C3%A4v%C3%A4-homesick/

Olen kyllä yhä tässä päivässä ja pelaan muistipelejä ja sanaleikkejä Älypäässä  vähän samaan tapaan kuin täälläkin ennen.
97
Yleinen keskustelu / Vs: Päiväkirjani 2
« Uusin viesti kirjoittanut PekkaV 08.06.24 - klo:06:12 »

   Olen tullut taaksekatsomisen pisteeseen: jo toinen elämäkerta menossa.

98
Testialue / Vs: Urheiluhullut, 17. erä
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi 07.06.24 - klo:21:27 »
Huikein yllätys oli äsken kun Ukrainan kävelijä-nainen ohitti vajaalla rinnanmitalla Espanjan kilpailijan maaliviivalla. Espanjattarella oli jo 'varman pronssin' kunniaksi maansa lippu hartioilla. Hämmästys oli ilmeinen kun mitalia ei tullutkaan.
Kunniaa Ukrainalle tästäkin taistelusta !
99
Yleinen keskustelu / Profetia
« Uusin viesti kirjoittanut Koirannahkalakki 07.06.24 - klo:20:26 »
Tämä profetia tuli minulle ja vaimolleni yhtäaikaa aamun rukouksessa ja vaimoni sai sanat kirjoittaa profetia ylös. Koetelkaa Jumalan Sanalla.

Profetia

Herra näytti näyn. Naiset vallitsevat miehiään, ja naiset ovat täysin isebelin vallassa. Naisten oma persoonallisuus on jossain alla voimattomana, isebel ja sen viha ajavat naisia. Jos mies nousee omaan osaansa esim. seurakunnassa, isebelin porttokoirat ovat yhtenä laumana hänen kimpussa. Siksi mies on hiljaa pää painuksissa vastustelematta mitenkään. Kaikki miehet ovat joko hiljaa tai palvelevat porttoa.
Mies on kuin panttivanki valtavan vihollisarmeijan keskellä.
Kuinka mies voi vapautua ?
Ensimmäinen askel on, että mies näkee oman tilansa. Ja näkee mikä hänellä on vastassa. Mies voi murtautua vapaaksi, mutta silloin vihamielinen portto käy kaikella voimalla hänen kimppuunsa. Vastustaja tahtoo tuhota miehen kokonaan, eikä se tunne sääliä. Miehen tulee olla valmis menettämään kaiken vapautensa hintana. Tähän hän tarvitsee Jumalan voimaa. Miehet ovat nyt tien risteyksessä. Toinen tie vie yhä syvempään alistumiseen portolle, ja lopulta tuhoon. Toinen tie vie ristille, ristiinnaulittavaksi, mutta se tuo onnen ja vapauden. Kristus itse kulkee miehen rinnalla ja auttaa kaikessa. Tämä on ainoa tie elämään ja vapauteen. Se on kulkemista Jumalan kanssa, Jeesuksen ristin kantamista ja Jumalan läheisyyttä ja palvelemista ilolla, sydän rauhassa.

Lisäys:
Vihollinen tekeytyy heikoksi ja tunteelliseksi, itkee ja vetoaa miehen rakkauteen, mikä vaikeuttaa vihollisen havaitsemista (Tuom.14:16-17). Kuitenkin, kun mies yrittää vapautua porton otteesta, portto ei epäröi tuhota miestä kaikilla osa-alueilla mihin vain pystyy: avioliitto, omaisuus, ystävät, työpaikka. On myös huomattava, että naisen alkuperäinen persoona on myös vankina, naista hallitsee nyt isebelin henki (portto) ja se on täynnä vihaa ja säälimättömyyttä.

100
Testialue / Vs: Urheiluhullut, 17. erä
« Uusin viesti kirjoittanut Riitta-mummi 07.06.24 - klo:15:09 »
Olipa erikoinen ratkaisu tehdä pituushyppypaikka stadionin alakatsomon päälle.
Siitä oli selvästi etua monille hyppääjille, mutta ei ilm. suomalaisille.

Alla on onttoa tilaa, sen kuuli äänistä jotka pompuista syntyi. Kumisivat kuin rummusta. Juoksu oli kimmoisaa pompahtelua joka ei pysäyttänyt vauhtia, vaan antoi etua.
En muista milloin on lähes kaikki ( ? ) karsinnasta selvinneet hyvänneet päälle kahdeksan metriä.
Miten on mennyt läpi tällainen temppu ?
Sivuja: 1 ... 8 9 [10]