Liity Herättäjä-Yhdistyksen jäseneksi http://www.h-y.fi/41-liity-jaseneksi
0 jäsentä ja 1 Vieras katselee tätä aihetta.
Hirvieläimet ovat uudistuva luonnonvara. Tänä vuonna niitä on erityisen paljon kuten körttisiskoni Luumäeltä kertoikin.Jos niitä ei metsästettäisi tulisi liikennekuolemia ja vahingoittumisia taas enemmän.Eläinystävänä ymmärrän kyllä tämän metsästyksen tärkeyden.
Juuri äsken ajattelin lihan myös leikkeenä lopettavani. Wurstin Korppukinkku on ollut meillä menevää, ja välillä vähän metfursia on käytetty lämpimiin leipiin.Jälkikasvustossa on yksi vegaaniperhekin.Kalkkuna- ja broilerileikkeet maituvat tylleröille, joten pitäydymme niihin vastakin. Juusto on aina ruokapöydässä, yleensä cheddaria.
Mielestäni taloustutkijoiden teholääke autoilun päästöihin ja lihan verotuksen kiristäminen kasvissyönnin edistämiseksi ovat halvin ja tehokkain keino Antti Rinteen hallituksen ilmastotavoitteissa.
Minusta kaikkinainen pelottelu ja riehunta pois ja asialinjalle. Olen tänään syönyt lihaa kaksi siivua ilmakuivattua parmankinkkua yhteensä 16g. Paljonko siinä oli suolaa jos suolaprosentti oli 2,5. Kinkun kuivaaminen 9kk ei kuluttanut energiaa, vaan tapahtuu vanhalla luonnonmenetelmällä. Muu oli tänään sushia eli erittäin kalapitoista. Sen lisäksi pari croissantia, yksi viili ja hedelmiä koti- ja ulkomaisia.
Kalevan kirjoittajan tietojen mukaan suomalainen nauta elää hyvän elämän. Lihaa ei siis tarvitse vältellä vihreän ismin opin mukaisesti.En perusta naudanlihasta, sillä se jotenkin ilvoksuttaa raakana hajullaan.